ANNONS

Barndagar

/

Det är så mysigt ha barnen hemma. Huset trivs med dom här, det gör sig bäst så hur konstigt det än låter. Vi har tagit det rätt lugnt idag, tittat på Pippi, läst böcker, lekt med bilar och byggt garage med kaplastavar. Det är Gillis som är lite hängig efter att ha haft feber. Den försvann i morse men jag tänker att han får vara hemma imorgon också. Tänker nog ha kvar Sally också, tänk att jag ser fram emot vab imorgon. Det är som att få en extradag tillsammans.


Vi var ute en sväng på tomten innan läggdags. Den 11 september börjar ommålningen av huset och renovering av taket. Som jag längtar efter att få bort det senapsgula, istället blir huset grönt med vita knutar. Det kommer bli så fint. 

39
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00