Barndagar

Det är så mysigt ha barnen hemma. Huset trivs med dom här, det gör sig bäst så hur konstigt det än låter. Vi har tagit det rätt lugnt idag, tittat på Pippi, läst böcker, lekt med bilar och byggt garage med kaplastavar. Det är Gillis som är lite hängig efter att ha haft feber. Den försvann i morse men jag tänker att han får vara hemma imorgon också. Tänker nog ha kvar Sally också, tänk att jag ser fram emot vab imorgon. Det är som att få en extradag tillsammans.


Vi var ute en sväng på tomten innan läggdags. Den 11 september börjar ommålningen av huset och renovering av taket. Som jag längtar efter att få bort det senapsgula, istället blir huset grönt med vita knutar. Det kommer bli så fint. 

 1. Linda skriver:

  Å du gick ut sen på kvällen. Gick inte att vara hemma med sjuka barn på kvällen?

 2. Rebecca skriver:

  Har ni sökt bygglov för fasadförändringen?

 3. Lisa skriver:

  Varifrån kommer dina mysbyxor från? Så fina 🙂

 4. Teddy skriver:

  Jag måste bara ifrågasätta en sak du skrev i ett inlägg för ett tag sedan att du alltid stoppar undan telefonen när du har barnen. Och nu på sista tiden blir det bara mer och mer bilder på barnen och vad ni gör både på instagram och på bloggen. Inget fel med det, fotar själv mitt barn mycket och lägger ut på socialamedier men känns som att du målade upp en bild innan att det är viktigt att umgås med barnen utan telefoner när du just nu gör precis motsatsen.

  1. Lj skriver:

   Att ta bilder är väl inte riktigt detsamma som att sitta och slösurfa i timmar som vissa gör. Klart man måste kunna ha telefonen i närheten utan att för den delen vara fast vid skärmen? Att fota barnen och vad de gör under dagarna är väl också ganska logiskt när man vill bevara minnen och dessutom nu när hon inte har dem 24/7

  1. Emma... skriver:

   Det kan hända en olycka och att då ha telefonen till hands är superviktigt. Och som tidigare redan kommenterat. De flesta människor använder telefonen som kamera idag istället för att släpa runt på en extra kamera.

   1. Eva skriver:

    Är det superviktigt att ha telefonen till hands om det händer en olycka??
    Menar du att den måste ligga framför dig på bordet eller du måste hålla i den ifall det händer en olycka?
    Om man var i parken innan alla hade mobil, vad hände då?

  1. Josefin skriver:

   Haha! Fast gissar på att den gröna färgen är liiite ljusare 😁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..