ANNONS

Sthlm fashionweek

/

Vilken rolig dag jag har haft, det blev lite teamlunch på Strandvägen 1 med Löwengrip Invests nya medarbetare Sascha. Därefter väntade Styleins show på Grand. Jag älskar deras kläder och såg en massa fint jag ser fram emot att bära. Nu väntar ett projektmöte med min nya Online serie ”En fråga om Framgång” som snart börjar spelas in. Jag har fantastiska gäster med, det är en dröm som blir sann verkligen. Ni ska snart få se trailern till programmet. Jag hoppas att ni kommer att gilla det!

Idag har jag på mig en tröja från ACNE med fina detaljer, skinnskjol från Stylein, skor från Rizzo och väska från Chloé. Vill ni se mer från visningen så ligger det uppe klipp på min instastory. En väldigt rolig sak var att alla modeller bar Flattered på sig under visningen. Gissa om jag var stolt.

45
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00