ANNONS

Bottega Veneta

/

Idag är en rolig dag som väntar, imorse kom Emelie över för att sminka mig. Det är en sådan lyx att kunna ha det så. Under tiden sattes det upp kameror utomhus som jag har kopplat till en app. För mig är det viktigt att jag styr mitt liv, inte olika rädslor. Att bo i hus är en sådan sak som skulle kunna kännas jobbigt om jag inte var trygg. För min del är det inte bara att jag är själv med två barn i huset utan att jag också är offentlig och har alldeles för många tråkiga erfarenheter om vad det kan innebära. Jag väljer att inte blogga om det för att det för tyvärr sporrar det till mer. Idag har jag kameror inomhus, larmknapp hemma och en larmdosa i väskan. Kameror vid husets alla ingångar samt möjlighet att stänga in mig i ett rum med barnen om någon skulle bryta sig in. Nu har jag gjort allt som går att göra säkerhetsmässig, det är viktigt för mig att kunna slappna av och leva som vanligt trots händelser.

Tröja ACNE, kjol Stylein.

Igår köpte jag ett nytt datorfodral från Bottega Veneta. Jag har en mindre mac nu eftersom jag inte använder datorn så mycket, mycket av mitt jobb kan jag göra via telefonen. Nu väntar en teamlunch, sedan är det modevecka i Stockholm. Jag hinner gå på en visning – Stylein. Ikväll väntar en jobbmiddag så det är en 12 timmars dag idag men bara med roliga saker. Som tur är halsontet borta.

46
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00