Bottega Veneta

Idag är en rolig dag som väntar, imorse kom Emelie över för att sminka mig. Det är en sådan lyx att kunna ha det så. Under tiden sattes det upp kameror utomhus som jag har kopplat till en app. För mig är det viktigt att jag styr mitt liv, inte olika rädslor. Att bo i hus är en sådan sak som skulle kunna kännas jobbigt om jag inte var trygg. För min del är det inte bara att jag är själv med två barn i huset utan att jag också är offentlig och har alldeles för många tråkiga erfarenheter om vad det kan innebära. Jag väljer att inte blogga om det för att det för tyvärr sporrar det till mer. Idag har jag kameror inomhus, larmknapp hemma och en larmdosa i väskan. Kameror vid husets alla ingångar samt möjlighet att stänga in mig i ett rum med barnen om någon skulle bryta sig in. Nu har jag gjort allt som går att göra säkerhetsmässig, det är viktigt för mig att kunna slappna av och leva som vanligt trots händelser.

Tröja ACNE, kjol Stylein.

Igår köpte jag ett nytt datorfodral från Bottega Veneta. Jag har en mindre mac nu eftersom jag inte använder datorn så mycket, mycket av mitt jobb kan jag göra via telefonen. Nu väntar en teamlunch, sedan är det modevecka i Stockholm. Jag hinner gå på en visning – Stylein. Ikväll väntar en jobbmiddag så det är en 12 timmars dag idag men bara med roliga saker. Som tur är halsontet borta.

 

 

 

 1. Diana skriver:

  Jag trodde du hade skyddad identitet med tanke på allt du varit med om. Hade inte varit helt orimligt liksom. Men nu hoppas jag självklart att det här räcker för att hålla skurkar, psykopater och idioter borta. Och jag tycker att du gör så rätt i att inte blogga om det, för det är precis som du säger/skriver, det sporrar till mer. Precis som näthat, ju mer de där trollen får synas bland kommentarer och blir godkända och besvarade desto mer vill de kommentera eftersom de får sin vilja igenom.. att synas.
  Lycka till med allt nu och ha en härlig dag trots detta väder. 😀

 2. Liv skriver:

  Jag har också tänkt på detta Bella. Har du inte råd att ha patrullerande vakter runt huset? Alltså jag tänker inte att dom går runt just ditt hus men runt i området.

 3. Irene skriver:

  Låter säkrare med ett penthouse i innerstan. Eller bli anonym som de flesta kändisar.

 4. B skriver:

  Så smart att avslöja precis vart kamerorna sitter mm. ?

 5. Elin skriver:

  Till alla som skriver att det var dumt att lägga ut information om kameror osv.
  Vet ni vad?
  Tjuvar/stalkers är inte korkade. Var sätter man larm? Och kameror? Jo där folk tar sig in! Så Bella har inte avslöjat topphemligheter direkt.
  Kameror inne, ja och vad tänker ni att en brottsling ska göra med i formationen? Spelar absolut ingen roll för säkerheten att Bella skrev det här.
  Liksom, att informera om larm att det skulle trigga till att göra inbrott hos Isabella tror jag inte ett dugg på. Alla vet väl att en offentlig person inte bor i ett oskyddat hem?

  1. Belle skriver:

   Fast Elin, det rekommenderas faktiskt att inte avslöja den typen av information 🙂

   1. Elin skriver:

    Men herregud. Någon som vill in olovandes är väl medveten om att kameror sätts upp vid dörrar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..