ANNONS

Minnesmolnet

/

– I samarbete med Trygg-Hansa –

Det är antagligen allas mardröm att det skulle hända någonting hemma. En brand tillexempel, som skulle bränna ner huset eller lägenheten till grunden. En hemförsäkring täcker såklart skadorna och allt som går förlorat såsom möbler, inredning och kläder. Däremot finns det ingen hemförsäkring som täcker alla minnen. Album, tavlor, de första små skorna och hårddiskar med tusentals bilder och videor. För mig hade det varit det värsta. Att inte kunna plocka fram alla bilder på när Gillis och Sally föddes och första året. Det här problemet vill Trygg-Hansa försöka lösa och därför lanserar de nu deras minnesmoln. Det är som en stor server där man kan ladda upp material som betyder någonting för en och då vet man att det alltid finns sparat. Vad som än händer.

Du får hela 250GB utrymme i minnesmolnet och det är gratis första året. Efter första året kostar det 29 kronor i månaden. En bra och liten investering i minnen tycker jag. Här finns mer information.

– I samarbete med Trygg-Hansa –

34
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00