ANNONS

Framgångsvanor?

/

Jag såg denna och klurade lite på mina egna vanor:

1. Inställning. Jag har alltid ett positivt mindsett. En vän till mig sa häromdagen att han aldrig har hört mig uttrycka mig negativt eller tänka att något skulle vara jobbigt. Den är nog min viktigaste vana. Inställningen är inget man föds med utan man får öva på att vara positiv. Jag har kommit så långt i mitt mindsett att jag är noga med att inte ta in andras negativitet. Hamnar jag i ett samtalsämne som blir för negativt laddat (gnälligt) styr jag försiktigt om. Jag har inte marginal att ta från min egen energi.

2. Lösningsorienterad. Så fort ett problem dyker upp har jag en inarbetad vana att aldrig fastna en längre stund utan direkt skapa scenarier med olika lösningar och sedan agera. Skulle jag ha ett kundmöte som inte går som jag har tänkt mig skulle jag aldrig någonsin gå därifrån och tänka ”Jaha, det gick inte”. Jag utvärderar var det brast, gör om och presenterar igen – Med nya vinklar. Jag är uthållig.

3. Agera. Att jag är en doer är väl min största tillgång. Jag skjuter a l d r i g  upp något. Allt som ska göras görs direkt och kan jag inte agera delegeras det med en tydlig deadline. Sitter vi på ett möte och inser under tiden att vi behöver maila en person mailar jag direkt. Aldrig  ”Sen”. Saker och ting går fort.

66
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00