En LCC-dag

Vad tror ni händer första kvällen (på länge) som jag har en egen kväll hemma i lugn och ro? Jo jag vaknar upp med världens halsont. Typiskt. Håller tummarna att kroppen ordnar med det under dagen, får försöka hålla tempot nere. Idag väntar bara LCC-möten. Först ut produktmöte, sedan styrelsemöte för Löwengrip Care & Color. Vår styrelseledamot Jonas Palm är fantastiskt duktig. Han jobbade i 20 år på Proctor & Gamble internationellt med deras premium brands. Hans kompetens är som handen i handsken för oss.

Utöver det är det möte med en stor skönhetskedja, spännande. Förresten har vi en kampanj på vår hemsida där man får vår mascara 18 hours på köpet om man shoppar för 299 kr minst. Som jag berättade tidigare kommer vi att sluta med mascaran i höst eftersom vi vill hålla all produktion i Sverige och den görs ju i Crema, en (fantastisk) liten stad utanför Milano. Där tillverkar de flesta stora märkena sina mascaror. Men vi blir en för liten spelare och det påverkar vår tillverkning (det skjuts upp och blir förseningar). Hur som helst, passa på att bunkra upp för den är fantastisk. Så mycket volym!

 1. Ana skriver:

  Det var mycket trist. Älskar den mascaran 😢

 2. Maya skriver:

  Hej Isabella!!
  jag älskar LCC produkts, har precis varit i Stockholm och tog med mig mânga LCC produkts till Spanien ( handbalm,deodorant, lip balm, body lotion, quick dry volumizing lotion,hydration heaven, alla toppen bra) hoppas ni skickar dom snart till Spanien sâ jag kan köpa online. Tack! 🙂 har det bra!

 3. Älskar deon, torrshampoo och silver schampo&balsam. Passar nu på att prova saltvattenspray, Clean Up duschgel och Pitxiedust hårspray och mascara för 400:-! Bra erbjudande 🙂

 4. Oda skriver:

  God bedring 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..