ANNONS

En LCC-dag

/

Vad tror ni händer första kvällen (på länge) som jag har en egen kväll hemma i lugn och ro? Jo jag vaknar upp med världens halsont. Typiskt. Håller tummarna att kroppen ordnar med det under dagen, får försöka hålla tempot nere. Idag väntar bara LCC-möten. Först ut produktmöte, sedan styrelsemöte för Löwengrip Care & Color. Vår styrelseledamot Jonas Palm är fantastiskt duktig. Han jobbade i 20 år på Proctor & Gamble internationellt med deras premium brands. Hans kompetens är som handen i handsken för oss.

Utöver det är det möte med en stor skönhetskedja, spännande. Förresten har vi en kampanj på vår hemsida där man får vår mascara 18 hours på köpet om man shoppar för 299 kr minst. Som jag berättade tidigare kommer vi att sluta med mascaran i höst eftersom vi vill hålla all produktion i Sverige och den görs ju i Crema, en (fantastisk) liten stad utanför Milano. Där tillverkar de flesta stora märkena sina mascaror. Men vi blir en för liten spelare och det påverkar vår tillverkning (det skjuts upp och blir förseningar). Hur som helst, passa på att bunkra upp för den är fantastisk. Så mycket volym!

43

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00