Fantastisk måndag

Veckan har kickstartat med en massa roliga saker, förra veckan var mycket brandsläckning och ta beslut på liten grund. Nu känner jag mig mer i fas och har tydligare visuell kompass om var vi ska. Jag har tjatat om det mycket men vi har en strategi som innebär att beslut ska kunna tas snabbt och hellre det och att det blir fel men att vi styr om snabbt. Det händer ofta att jag kan komma in och ändra mig, ”Det här blev inte bra, jag hade fel. Nu gör vi om”.

Det är nog frustrerande ibland att ha mig som ägare men jag tror att personalen litar på att jag alltid har bolagets bästa i fokus. Och jag ändrar mig inte för att jäklas utanför att jag/vi har fått testa en väg och nu landat i vad som är bäst. Jag läste en gång att otydliga chefer får utbrända medarbetare. Det är korrekt. Därför försöker jag alltid vara öppen och berätta var vi är på väg. Vad målen är. Vägen dit kan komma att ändras men att jag försöker flagga tidigt och att vi tillsammans hittar en ny väg att jobba på.

It’s indecisions that will sink us. 

Titta här! Jag har äntligen fått Advanced Skincare från fabriken, om några veckor är dom ute till försäljning. Så himla roligt. Nu ska jag på ansiktsbehandling, alla flygresor de senaste veckorna har påverkat hyn rejält. Vi hörs!

 1. Inte sett designen på produkterna innan och tycker de är riktigt snygga, utstrålar mer exklusivitet nu. Riktigt nice också att texten där det står vad respektive flaska är har mörkare text istället för silver, tydligt och bra 🙂 Lycka till framöver!

 2. Anna skriver:

  Så fin design på de nya produkterna !!

 3. Sofia skriver:

  Innan de som tycker att det är helt acceptabelt att helt respektlöst mörda ett främmande språk genom stavfel, grammatikfel, för att inte säga dåligt uttal, går till ditt försvar, vill jag bara fråga varför du betalar två personer för att översätta till engelska när de uppenbarligen inte besitter den kunskapen? Några exempel från de senaste dagarna:
  -exited istället för excited på instastory
  -so fun – säg so much fun eller so funny istället
  – ditt senaste ”citat” som du verkar vilja mynta – du kan t ex skriva Indecisions will be our downfall eller Indecisiveness will kill us.

  Om syftet med att du springer runt och pratar ”engelska” är för att locka läsare från den engelsktalande delen av världen gör du dig bara till åtlöje. Jag garanterar att ingen engelskman kommer att tycka att ditt respektlösa sätta att hantera engelskan på är charmigt.

  1. Marika skriver:

   Gud så elakt skrivet. Hon har ju sagt många gånger att hon inte är bra på engelska men vill förbättra den och då är det bästa att våga prata fast det blir fel. Har aldrig nånsin träffat nån som blir irriterad för att man säger fel på deras språk, snarare tvärtom!

  1. S skriver:

   Sofia, jag är jättenyfiken på vad du tycker om tex nyanlända som ju ofta inte är så bra på svenska. Vad anser du om dom när de ”helt respektlöst mördar” svenska språket med fel grammatik eller dåligt uttal?
   Jag är inte klockren på engelska men INGEN reagerade på hur jag pratar när jag var i England. De tyckte bara det var trevligt och att min engelska var bättre än deras svenska. Bästa sättet att lära sig är att PRATA, oavsett om det är engelska, svenska, danska, arabiska, finska, japanska, whatever man ska lära sig.

 4. Anna skriver:

  Rent spontant ang. förpackningarna tycker jag att det är för mycket text. Skulle se mycket snyggare ut med mindre

 5. Olivia skriver:

  Jag undrar om du gått någon ledarskapsutbildning? Det gjorde jag tidigt i min karriär, internt på företaget när jag blev handledare och senare arbetsledare. Det har hjälp mig mycket under alla år men det märks att många chefer inte har en susning om de enklaste grunderna inom ledarskap, det har jag upplevt ganska frustrerande. Att vara chef och ledare kan vara två helt olika saker.

  1. Karina skriver:

   Håller med dig Olivia, chef kan vem som helst bli. Oftast genom lång och trogen tjänst. Med ledare, det är inte för alla. Krävs mycket empati och närvaro/lyhördhet. Har själv haft flera selfmade/entreprenörer som chefer. Nej tack säger jag. Jobbar hellre på större företag, hierarkin är klar och beslutsprocessen är strategisk framtagen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..