ANNONS

Fantastisk måndag

/

Veckan har kickstartat med en massa roliga saker, förra veckan var mycket brandsläckning och ta beslut på liten grund. Nu känner jag mig mer i fas och har tydligare visuell kompass om var vi ska. Jag har tjatat om det mycket men vi har en strategi som innebär att beslut ska kunna tas snabbt och hellre det och att det blir fel men att vi styr om snabbt. Det händer ofta att jag kan komma in och ändra mig, ”Det här blev inte bra, jag hade fel. Nu gör vi om”.

Det är nog frustrerande ibland att ha mig som ägare men jag tror att personalen litar på att jag alltid har bolagets bästa i fokus. Och jag ändrar mig inte för att jäklas utanför att jag/vi har fått testa en väg och nu landat i vad som är bäst. Jag läste en gång att otydliga chefer får utbrända medarbetare. Det är korrekt. Därför försöker jag alltid vara öppen och berätta var vi är på väg. Vad målen är. Vägen dit kan komma att ändras men att jag försöker flagga tidigt och att vi tillsammans hittar en ny väg att jobba på.

It’s indecisions that will sink us. 

Titta här! Jag har äntligen fått Advanced Skincare från fabriken, om några veckor är dom ute till försäljning. Så himla roligt. Nu ska jag på ansiktsbehandling, alla flygresor de senaste veckorna har påverkat hyn rejält. Vi hörs!

29
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00