ANNONS

En egen kväll

/

Alla dagar förra veckan som jag var utan barnen hade jag jobbmiddagar, tillställningar eller befann mig på ett flyg i Tyskland så det är rätt skönt att ha haft en lugn kväll själv . Efter jobbet gick jag på en ansiktsbehandling, gissa vem som somnande. Körde hem och bytte om till bekvämare kläder och efter det tog jag en promenad för att rensa tankarna. Väl hemma lagade jag en chevre chaud, min första någonsin. Det blev så gott! Jag får ju hjälp med matlagning när jag har barnen (vill ha maten klar vid fem så vi hinner umgås) men på egna dagar vill jag bara ha kylen fylld med det jag gillar så fixar jag själv. Oftast äter jag ute med jobb dom kvällarna men som nu ikväll var det skönt med egentid. 


Läsningen under middagen – Daisy Beauty. Nu väntar kvällsjobb vilket är roligt. Jag tänker på barnen jämt men jag uppskattar också en kväll i mitt egna hus (!). Kvällsjobba med Linnea Henrikson i bakgrunden och choklad och hallon som snacks. Jag har tänkt att lägga mig i sängen vid elva, läsa en timma och sedan ha en ostörd natt. Livet är fantastiskt. Det kommer att bli väldigt svårt att leva sambo igen. Jag älskar detta för mycket : – ) 

79

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00