En egen kväll

Alla dagar förra veckan som jag var utan barnen hade jag jobbmiddagar, tillställningar eller befann mig på ett flyg i Tyskland så det är rätt skönt att ha haft en lugn kväll själv . Efter jobbet gick jag på en ansiktsbehandling, gissa vem som somnande. Körde hem och bytte om till bekvämare kläder och efter det tog jag en promenad för att rensa tankarna. Väl hemma lagade jag en chevre chaud, min första någonsin. Det blev så gott! Jag får ju hjälp med matlagning när jag har barnen (vill ha maten klar vid fem så vi hinner umgås) men på egna dagar vill jag bara ha kylen fylld med det jag gillar så fixar jag själv. Oftast äter jag ute med jobb dom kvällarna men som nu ikväll var det skönt med egentid. 


Läsningen under middagen – Daisy Beauty. Nu väntar kvällsjobb vilket är roligt. Jag tänker på barnen jämt men jag uppskattar också en kväll i mitt egna hus (!). Kvällsjobba med Linnea Henrikson i bakgrunden och choklad och hallon som snacks. Jag har tänkt att lägga mig i sängen vid elva, läsa en timma och sedan ha en ostörd natt. Livet är fantastiskt. Det kommer att bli väldigt svårt att leva sambo igen. Jag älskar detta för mycket : – ) 

 1. Estelle skriver:

  Åh känner igen mig. 😀Är oxå ung, bor ensam med husdjur i eget hus på landet och jag känner mig så jäkla lyckligt lottad i livet. Skulle aldrig vilja bo ihop med någon annan och tvingas kompromissa om allt mellan himmel och jord. Älskar alla såna där ensamkvällar som du beskriver Bella. Laga nåt gott, njuta av lugnet och sitt eget sällskap och slippa anpassa sig efter nån annan. Finns inget bättre i livet även om det är trevligt att oxå bjuda hem tjejpolarna ibland o snacka skit halva natten. 😉
  Tacksam för att jag är född i en tid och i ett land där kvinnor faktiskt får och kan välja själva hur de vill leva och bo. Lätt att glömma bort hur våra kvinnliga släktingar/föregångare hade det, för inte alls så länge sedan faktiskt. Du är en fantastisk förebild på alla sätt och vis. Beundrar dig så och önskar dig all lycka i livet.💛💕

 2. Linda skriver:

  Hon har väl aldrig skrivit att det var ”skönt att Odd flyttade”? Snarare har hon sagt att det är skönt att vara själv. Det är en helt annan sak. Jag förstår att det kan vara skönt att få vara själv om det har varit mkt diskussioner kring förhållandet under en lång period. Det hade jag också känt. Om du läste hennes förra inlägg (eller i helgen) så skrev hon hur hon hyllade honom inför barnen, inte ”hur skönt det var att han var ute ur barnes liv” för det är han ju inte som deras pappa.

  1. S skriver:

   Men snälla Linda. Vart står det ”ute ur barnens liv”? Läs om och läs rätt.

 3. S skriver:

  Det måste vara otroligt infekterat mellan dig och Odd med tanke på hur ofta det pikas om hur skönt det är att han är ute ur ert, numera ditt (och barnens?) hus. Det framstår som lite desperat när man läser. Jag hade blivit oerhört sårad som expartner. Samtidigt så kanske han har bäddat för det men för att vilja hålla er separation privat så är den ändå väldigt offentligt ”dragen i grus” mellan raderna här inne.

  1. Elin skriver:

   Tror inte Odd läser sin exfrus blogg.

  1. Lj skriver:

   Hur länge är det okej för dig att vara separerad innan man får säga att man gillar sin vardag som den är? 3 år? 10 år?

 4. Irene skriver:

  Har alltid sett dig som singelkvinna. Hör hur många kvinnor kör heltidsjobb sen direkt hem till man å barn. Kommer nog alltid bo själv. Orkar ine med man å barn.Är dubbelt så gammal som dig. Samtidigt ser jag gamla par som fortfarande är kära och varit ihop länge.

 5. Liv skriver:

  Eller så skaffar du ett förhållande där du tillåts göra allt det där ändå. Det är det som är äkta kärlek, att få fortsätta vara den man är trots att man lever ihop mer någon.
  All lycka till dig!

  1. Lisen skriver:

   Fast det är inte helt lätt med två små barn att aldrig vara hemma bättre då att leva separat så blir inte frånvaron lika tydlig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..