Veckans Affärer

För ett tag sedan blev jag intervjuad av Ulf Skarin till Veckans Affärer. Det blev ett fint porträtt. Vill ni läsa hittar ni en förkortad version här, annars är det papperstidningen som gäller eller köpa nätversionen av numret via deras app Veckans Affärer. Det är en av mina favorittidningar för inspiration så vill ni boosta er inför veckan köp ett ex! 


Saxade lite från artikeln. Det är stort för mig att se mig själv på den här typen av omslag. Mina elva år som entreprenör har dels flugit fram men också varit hårt jobb – Varje dag. Plus att gå igenom två graviditeter och inte ens hunnit fyllt 27 år. Detta ger mig en klapp på axeln att köra på i samma tempo, jag älskar ju det. Det ska bli spännande att se hur livet ser ut om 10 år till. Jag fortsätter följa Warren Buffets citat ”I have arranged my life so I can do what I want”. Självständig, oberoende och alltid göra det som jag tycker är roligt om dagarna. Jag är inte speciellt brydd kring andras åsikter. Så länge jag får leva min passion är jag lycklig. 

 1. Elin skriver:

  Bra omslag! Skönt att se dig porträtterad som någon som vet vad hon gör och någon att ta på allvar.

 2. Zassa skriver:

  Hej Isabella!

  Skriver en rad här också, skrev till dig på Instagram direkt efter jag läst invervjun (jag vet, är lite efter). Hur som, så TACK för inspiration och motivation. Du är en sån Powerkvinna som jag länge sett upp till men nu blev det på en helt annan nivå. Det kan bero på att jag numera studerar och fått upp ögonen för detta och ser det du gjort med nya ögon. Vilket är fantastiskt! Ser fram emot att följa din resa i minst 10 år till, det är otroligt spännande att se hur målen uppfylls och nya tillkommer. Du är så grym och det driv du har inom dig har smittat av sig på mig och jag kan inget annat än tacka oerhört för detta!
  Kram/ Zassa

 3. sara skriver:

  Du är så duktig och helt galet bra stolt blir man! Stor kram

 4. Oj wow, Isabella! Så härligt att inte se flamsiga reportage utan se ett som verkligen ger ett seriöst intryck av dig som entrepreneur. Och att se minimalt/oretuscherade bilder! Det ser verkligen ut som DU, och det är härligt!

 5. Lillian skriver:

  Spännande att läsa om dina tankar kring marknadsföring och sociala medier!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..