ANNONS

Veckans Affärer

/

För ett tag sedan blev jag intervjuad av Ulf Skarin till Veckans Affärer. Det blev ett fint porträtt. Vill ni läsa hittar ni en förkortad version här, annars är det papperstidningen som gäller eller köpa nätversionen av numret via deras app Veckans Affärer. Det är en av mina favorittidningar för inspiration så vill ni boosta er inför veckan köp ett ex! 


Saxade lite från artikeln. Det är stort för mig att se mig själv på den här typen av omslag. Mina elva år som entreprenör har dels flugit fram men också varit hårt jobb – Varje dag. Plus att gå igenom två graviditeter och inte ens hunnit fyllt 27 år. Detta ger mig en klapp på axeln att köra på i samma tempo, jag älskar ju det. Det ska bli spännande att se hur livet ser ut om 10 år till. Jag fortsätter följa Warren Buffets citat ”I have arranged my life so I can do what I want”. Självständig, oberoende och alltid göra det som jag tycker är roligt om dagarna. Jag är inte speciellt brydd kring andras åsikter. Så länge jag får leva min passion är jag lycklig. 

100

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00