Älskade bröllopspar

Jag är så rörd över att få ha firat Michaela och Daniel idag. Mina fina vänner och grannar. Det var ett underbart dagsbröllop fyllt med kärlek här på Lidingö. Michaela bar sin mammas klänning, så roligt när sådant kan gå i arv. Hon var så vacker. Dessutom var det fint att se barnen vara med på bröllopet, de var exemplariska. Finkläder mixat med Spiderman. 


Med bästa Martina. Jag höll ett tal under dagen, det är alltid läskigt att göra det. Det är svårare för mig att prata inför mina vänner än i Globen i jobbsammanhang. Men det gick bra, puh! Grattis än en gång mina fina vänner och grannar. 

 1. Jenny skriver:

  Men hur har du knutit skorna?

 2. Simone skriver:

  Vilka fina bilder! Och varför skulle det vara fel med flaskvatten? Låt dem som vill dricka flaskvatten varje dag – mycket nyttigare (och mindre belastning för miljön) jämfört med läsk, öl eller vin.

  1. Lotten skriver:

   Kranvatten är väl ändå bäst. Absolut bäst för miljön.

  1. Cecilia skriver:

   Fast alternativet till flaskvatten är väl kranvatten..

  1. Haha kan inte låta bli att tycka att det är lite kul att du tror att folk menar att alternativet till att fylla kylen med flaskvatten är att fylla den med bärs och vin.

 3. Ac skriver:

  Kom direkt på att fundera på en sak när jag såg dessa bilder. Ni tre träffades när ni blev grannar, men ex Michaela i detta fall borde ju haft vänner/barndomsvänner innan. Därför blir jag förvånad över att det är just ni i er trio som fixar er ihop. Borde inte hon velat dela detta med vänner iaf från mer än 2 år tillbaka. Tror mina vänner skulle bli ledsna om jag delar detta med 2 nyfunnavänner. Eller var det fler med hos dig som inte ville vara med på bild.
  I vilket fall så har ju hon gjort det bästa valet utifrån sig själv. Bara en tanke.

  1. Em skriver:

   Fast alla har inte barndomsvänner som de umgås med.

 4. Ij skriver:

  Märkligt att så många kvinnor tjatar om att så mycket på insta och Facebook är fejk och yta utan att själva göra något åt det. Fortsätter att enkom visa livets höjdpunkter likt viljelösa medflytande fiskar.

 5. Åh vad kul med bröllop!

  Vet att detta inte har med inlägget att göra men jag är nyinflyttad i Stockholm och känner inte så många här, så jag undrar om någon här i kommentarsfältet runt min ålder (26) skulle vilja hitta på något?!

  Säger aldrig nej till brunch eller ett glas vin!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..