ANNONS

Älskade bröllopspar

/

Jag är så rörd över att få ha firat Michaela och Daniel idag. Mina fina vänner och grannar. Det var ett underbart dagsbröllop fyllt med kärlek här på Lidingö. Michaela bar sin mammas klänning, så roligt när sådant kan gå i arv. Hon var så vacker. Dessutom var det fint att se barnen vara med på bröllopet, de var exemplariska. Finkläder mixat med Spiderman. 


Med bästa Martina. Jag höll ett tal under dagen, det är alltid läskigt att göra det. Det är svårare för mig att prata inför mina vänner än i Globen i jobbsammanhang. Men det gick bra, puh! Grattis än en gång mina fina vänner och grannar. 

59
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00