ANNONS

Kinberg avgår

/

Vilken morgon att vakna till. Anna Kinberg Batra avgår. Jag tycker att det är modigt av Moderaterna att så kort inpå valet att byta partiledare. Det ska bli spännande att se vem den nya personen blir. Som företagsledare är jag rätt rationell och utgår alltid från bolagets bästa, det kan betyda att man måste flytta på människor. På samma sätt är det ju för ett parti. Fungerar det inte få man ändra, sådant händer och är en del av resan. Men det är kort inpå valet så det kommer bli en utmaning minst sagt. Den här fredagen bjuder på några möten och en livesändning med KRY vid 15.00. Klockan fyra ska jag hämta barnen och ha fredagsmys. Som jag längtar! 


Bild från i onsdags med coola kvinnor. Gunilla von Platen (en stor inspirationskälla för mig), Pingis och Bathina Philipsson. Vi hörs senare idag! 

52
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00