Kinberg avgår

Vilken morgon att vakna till. Anna Kinberg Batra avgår. Jag tycker att det är modigt av Moderaterna att så kort inpå valet att byta partiledare. Det ska bli spännande att se vem den nya personen blir. Som företagsledare är jag rätt rationell och utgår alltid från bolagets bästa, det kan betyda att man måste flytta på människor. På samma sätt är det ju för ett parti. Fungerar det inte få man ändra, sådant händer och är en del av resan. Men det är kort inpå valet så det kommer bli en utmaning minst sagt. Den här fredagen bjuder på några möten och en livesändning med KRY vid 15.00. Klockan fyra ska jag hämta barnen och ha fredagsmys. Som jag längtar! 


Bild från i onsdags med coola kvinnor. Gunilla von Platen (en stor inspirationskälla för mig), Pingis och Bathina Philipsson. Vi hörs senare idag! 

 1. Aj skriver:

  Modigt av moderaterna? Nä idiotiskt!
  Dem dömde henne hårdare för att hon var kvinna! Rena personangrepp mot henne. Du kanske inte har hunnit och läsa på om detta. Att bli dömd hårdare för att hon är kvinna är inget vi vill se 2017. Borde du kanske tänka mer på som kvinnlig VD! Moderaterna gräver sin egen grav!

  1. ida skriver:

   Så sant som det var sagt!
   Jag själv hatar moderaterna men Anna Kinberg Batra är någon som fått många fler att gilla moderaterna, inte för att jag tänker rösta på de ändå.
   Det började tydligen i Täby och en idiot lyckades övertyga flera andra om att inte gilla henne för att h*n inte gillade henne. Nu är hennes plats ledig och med tanke på hur korkade moderaterna är blir det säkert en skitstövel som reinfeldt som förstörde och skämde ut vårt land i åtta år. Tack och lov att idioten skämde ut sig ytterligare en gång när han visade vilken dålig förlorare han var annars hade han fortfarande varit partiledare.

   1. Sara skriver:

    Om du skriver så starka ord tycker jag att man ska ge exempel? På vilket sätt skämde han ut Sverige i 8 år?

   1. Emma skriver:

    Jag undrar också – Ida, vad får dig att säga att Reinfeldt skämde ut Sverige? Jag har en helt annat uppfattning. Många ledare och kända affärsmän runtom i Europa beundrade vårt ledarskap, speciellt Borgs insats under finanskrisen. (Vad Borg dock haft för sig i år är en annan femma!)

 2. Linda skriver:

  Du skriver på insta. Work of course! En fredag kväll. Vad exakt ”jobbar” du med då?

  1. Jag driver själv eget företag. Bella driver typ 10-20? Det finns alltid något att göra (och jag driver då bara ett företag som sagt), även på en fredag kväll. Mail, kontrakt you name it. Det tar aldrig slut.

  1. fia skriver:

   Skriver blogginlägg.

 3. Lena skriver:

  TÄPPT i näsan heter det!!

 4. Alice skriver:

  Jag är en läsare som följt dig länge och gillar att du kör ditt race och inspirationen du ger mig. Det måste jag säga. Eftersom jag bara går på gymnasiet och inte ens fått rösta än vet jag inte jättemycket om politik, men jag måste säga att ordvalet modigt känns aningen felanvänt i sammanhanget. Jag tycker det har varit jobbigt att se hur partikamraterna hoppar på personen AKB, utan att vara tydliga med vilken politik eller annan person de vill se. Det är inte bara en som styr partiets politik, även om hon som partiledare har haft det yttersta asnvaret. För det är ju ändå politiken som behöver vara rätt, att skylla på en person är verkligen den lätta vägen, utan att nödvändigtvis vara den rätta, eller modiga.

  1. Hanna skriver:

   Vilka kloka ord från en ung tjej på gymnasiet! Jag delar din uppfattning. Dagens ungdomar <3 puss!!

  1. Bra Alice! Kloka funderingar !!

   1. Alice skriver:

    Tack för fina ord Hanna & Realisten!! Puss

 5. Johanna skriver:

  I vanliga fall hade jag nog brytt mig om detta, men just nu känns det ganska ovidkommande.
  Anna Kinberg Batra avgår? Couldn’t care less.
  Kan inte sluta tänka på Kim Wall och hennes anhöriga. 😢
  Vila i frid Kim ❤️

  1. Alice skriver:

   Men med tanke på att Isabella haft ett engagemang i Moderaterna känns det väl rimligt att hon kommenterar detta. Dessutom är det en stor nationell nyhet.

   1. Alice skriver:

    Men såklart är detta som hände Kim Wall helt förödande och otroligt hemskt! En sådan begåvad person med hela framtiden framför sig! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..