Barnen är här!

Dagen gick så fort, strategiska möten på löpande band (intensivt) och en livesändning med Kry på min Facebook. Idag pratade vi om barnsjukdomar inför hösten. Vid fyra hämtade jag barnen, dom tyckte att det var så roligt att se bilen. Vi tog ett extravarv innan vi åkte hem och så fick barnen hjälpa mig stoppa in handsken (för att ladda), det var spännande. 

Fredagsgodis till oss 


Nu blir det fredagsmys! Kram på er. 

 1. Monica skriver:

  Blir glad av att se en så duktig ung kvinna som du Isabella! Du är fantastisk! Begåvad och kreativ! Åh vi behöver fler i detta land av din kvalitet och tåga, hoppas fler unga människor lägger mycket tid på att förkovra sig och utbilda sig, det tar tid och kraft men tid verkar ju många ha … Tycker att du är så otroligt duktig och hoppas att du får tid till avkoppling och sömn tillräckligt i allt jobb. Så fina barn och fin mamma! Ha de gott!

 2. Karina skriver:

  Löjligt snygg bil! 🙂

 3. Super fin bil 🏁🤗🌸

 4. i skriver:

  Vilken underbar vas!

 5. Cecilia skriver:

  Varför är du med på livesändningar med KRY? Har du något medicinskt kunnande? (Detta är en fråga av nyfikenhet, inte kritik)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..