ANNONS

Unionen Chef

/

– I samarbete med Unionen Chef –

I våras intervjuades jag till en webbserie som heter Chefsliv av Unionen. Där talade vi bland annat om hur det är att vara chef och hur jag ser på min generation i arbetslivet. En generation som har kommit att bli väldigt omtalad. Både positivt och negativt såklart. Det finns många unga talanger runtom i hela Sverige och de kan bidra till många nya och spännande idéer och utveckling inom alla olika sorters bolag. Jag tror nämligen på att våga satsa på unga i arbetslivet och ge människor som, på pappret inte har så mycket erfarenhet – en chans att utvecklas och faktiskt skaffa sig erfarenhet.

I serien kommer ni att träffa en rad olika chefer från olika branscher där jag är en av dem. Det är väldigt roligt att leda andra och se teamet utvecklas och nå nya höjder. För alla er som är chefer hoppas jag intervjun kan inspirera och ge svar på en del frågor som kan komma upp på vägen, speciellt att leda den yngre generationen. Unionen Chef finns alltid för att svara på frågor och stötta dig som är chef och leder andra varje dag i arbetet. Här kan du se avsnittet!

– I samarbete med Unionen Chef –

24
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00