ANNONS

The Bröllopsbok

/

Det var med stolta steg som jag klev in i en svit på At Six igår för att fira Johannas bok ”Planera ditt drömbröllop med Johanna Kajson”. Boken är så fin! Johanna planerade ju vårt bröllop och det var fantastiskt att få jobba med henne. Mer kreativ person samt trygg projektledare går inte att hitta. När vi sedan drog vagn ihop när vi fick Sally och Charles (med sex veckors mellanrum) så låg jag på Johanna lite om att hon skulle skriva en bok och samla alla tips. Det är ju dyrt med en bröllopskonsultation på 9600 kronor men nu är alltså ALLA dom tipsen samlade i boken. Så bra, hurra! 

Stolt vän! 


Fotograf Frida Ireklint


Jag blev så rörd när jag dessa rader! Står ni med bröllopstankar så klicka hem boken här hos Adlibris. Nu ska jag hämta min nya bil, Yey! 

16
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00