Panamera hybrid

Åh det var en härlig känsla att åka till Porsche center idag och få dra av skynket på min nya bil! Som ni vet köpte jag en Porsche Panamera förra året för att fira 10 år som entreprenör men när jag såg att man kunde beställa den nya modellen som är en hybrid så satte jag upp mig på väntelistan direkt. Under året har jag fått välja alla detaljer på bilen, så himla roligt. Jag valde ett mörkgrått lack, ljus klädsel, panoramafönster i taket och fantastiska fälgar. Det är så mycket med denna bil att det kommer ta ett bra tag att lära känna den. Tekniken är helt ny jämfört med min tidigare Porsche. Nu kan jag koppla bilen till min kalender tillexempel, bilen har koll på mina flight-tider. Det finns så mycket tekniska lösningar.

All vardagskörning blir nu på el vilket känns bra. Jag laddar bilen hemma under natten.

Älskar den ljusa inredningen! Oroa er inte för fläckar, det finns bra skydd över stolarna idag (barnen). Det är så roligt med bilkörning, jag ser fram emot att testa denna på bana. Det ska även bli kul att visa barnen nya bilen imorgon. Gillis kommer att smälla av. Jag hade velat fira bilköpet lite men ikväll har jag två jobbmiddagar efter varandra. Men får köra hem senare ikväll. Jag längtar redan!

 1. Mia skriver:

  Wow vilken bil, grattis!

 2. anna skriver:

  grattis till nya bilen! den förtjänar du 😀 sån rockstjärna <3

 3. Ninni skriver:

  Wow!! grattis till nya bilden. Jättesnygg! drömbilen

 4. Wow! Den är SÅÅ fin😍 Stort grattis till nya bilen!

 5. Mickan skriver:

  Snygg bil Bella 🙂 Jag hoppas du inte tar åt av de negativa kommentarerna. Avundsjuka och missunnsamma människor finns det tyvärr gott om! Undra vilka de tror de är eftersom de tycker sig ha rätten att klanka ner på andra! Stay strong <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..