ANNONS

Panamera hybrid

/

Åh det var en härlig känsla att åka till Porsche center idag och få dra av skynket på min nya bil! Som ni vet köpte jag en Porsche Panamera förra året för att fira 10 år som entreprenör men när jag såg att man kunde beställa den nya modellen som är en hybrid så satte jag upp mig på väntelistan direkt. Under året har jag fått välja alla detaljer på bilen, så himla roligt. Jag valde ett mörkgrått lack, ljus klädsel, panoramafönster i taket och fantastiska fälgar. Det är så mycket med denna bil att det kommer ta ett bra tag att lära känna den. Tekniken är helt ny jämfört med min tidigare Porsche. Nu kan jag koppla bilen till min kalender tillexempel, bilen har koll på mina flight-tider. Det finns så mycket tekniska lösningar.

All vardagskörning blir nu på el vilket känns bra. Jag laddar bilen hemma under natten.

Älskar den ljusa inredningen! Oroa er inte för fläckar, det finns bra skydd över stolarna idag (barnen). Det är så roligt med bilkörning, jag ser fram emot att testa denna på bana. Det ska även bli kul att visa barnen nya bilen imorgon. Gillis kommer att smälla av. Jag hade velat fira bilköpet lite men ikväll har jag två jobbmiddagar efter varandra. Men får köra hem senare ikväll. Jag längtar redan!

89
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00