ANNONS

Onsdagkvällen

/

Jag kommer på mig själv gå runt med ett leende utan direkt anledning. Livet ÄR så spännande just nu. Denna höst är den viktigaste i min karriär hittills och det är mycket som är på gång att gå i lås. Det är stora affärer på alla håll och kanter. Försäljning av bolag, kapitalanskaffning etc Pingis och jag peppar varandra och har skrivit dom stora målen på varsin post It som vi har på skrivbordet för att bli sporrade. Pingis och min resa har fått oss otroligt sammansvetsade. Vi gör den här resan ihop och hur klyschigt det än låter så gör vi det med ett leende på läpparna. Jag kan räkna gångerna på en hand som någon av oss har haft en negativ inställning eller ens varit sura mot varandra – Under alla år. 

Från vårt möte hemma i fredags


Ikväll ska vi faktiskt iväg på lite tillställningar ihop som inte är jobb. Jag är barnfri och det var länge sedan som vi hängde privat. Kul!

57
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00