Onsdagkvällen

Jag kommer på mig själv gå runt med ett leende utan direkt anledning. Livet ÄR så spännande just nu. Denna höst är den viktigaste i min karriär hittills och det är mycket som är på gång att gå i lås. Det är stora affärer på alla håll och kanter. Försäljning av bolag, kapitalanskaffning etc Pingis och jag peppar varandra och har skrivit dom stora målen på varsin post It som vi har på skrivbordet för att bli sporrade. Pingis och min resa har fått oss otroligt sammansvetsade. Vi gör den här resan ihop och hur klyschigt det än låter så gör vi det med ett leende på läpparna. Jag kan räkna gångerna på en hand som någon av oss har haft en negativ inställning eller ens varit sura mot varandra – Under alla år. 

Från vårt möte hemma i fredags


Ikväll ska vi faktiskt iväg på lite tillställningar ihop som inte är jobb. Jag är barnfri och det var länge sedan som vi hängde privat. Kul!

 1. Linnéa skriver:

  Var är dina jeans från? 🙂

 2. Lina skriver:

  Bästa teamet:)!

 3. Linda skriver:

  Hur blev du o pingis ett team? Berätta gärna.

 4. Så härligt att ni hittat varandra, kanske är ni varandras motpoler, eller själsfrände. Spelar egentligen ingen roll, det viktigaste är att ni respekterar varandra både affärspartner och privat.Sen att ni lyckas kreativ kommunikation som i det långa loppet fungerar både i Er affärsverksamhet och vänskap nu och i framtiden. Önskar er båda lycka och framgång framöver. Kram

 5. Sara skriver:

  Urkass skrivet blogginlägg, dvs. slarvfel osv. Du skriver bättre än så här, så skaffa bättre spökskrivare!

  1. Sara skriver:

   *urkasst hehe

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..