Jeans-feeling 

Snabba puckar! Jag landade i Köln igår för ett möte och middag. Köln har ett flertal parfymfabriker och en doft som är legendarisk som heter 4711. Vi vill ju sluta med den fabrik vi jobbar med i Frankrike och ta ett nytt tag med dofter. Sedan hade jag ett möte angående min PR i Tyskland. Så kul! Nu ska jag strax flyga tillbaka till Stockholm, idag väntar en späckad dag. Roliga möten på kontoret och sedan ska jag fira Johannas bröllopsbok (!), ett event på Café Opera för Antonio Axu samt jubiliumsmiddag för Mikas. Jag hinner inte hem i mellan men det är fördelen att ha halva min garderob på kontoret.


Älskar denna outfit! Den är feminin men ändå cool. Blus Sand, jeans från & Other Stories (adlink). Jag har så svårt att använda ”vanliga” stuprörsjeans. Det är bara Mom som gäller. Det är märkligt hur man ”känner” för sådant. När jag började använda jeans som 12 åring var det mer utsvängt, minns ett par från Fornarina som jag köpte i högstadiet. Dom var bootcut och sååå låga. Sedan kom Cheap Monday och plötsligt ville jag (och alla andra) ha superslimmat och höga i midjan. Efter det kom fasen med leggings va? Hur som helst så har jag länge gillat vanliga stuprör men nu vill jag ha jeansen mer raka och ”hårda”. Undrar vad nästa jeansfas blir :- )

 1. Finns blusen att köpa nu?
  Googlade lite snabbt men kunde inte hitta. Någon som har lust att länka?

 2. Mia skriver:

  Eau de Cologne, aldrig funderat på varför det heter så? Cologne är det franska namnet på Köln.

 3. Malin skriver:

  Jag tycker du blir finare och finare med tiden! Vore kul om du delade med dig av träning och sådant… Tänkte faktiskt börja träna… Så tänkte dela med mig av det på min blogg… Men vore kul att få inspiration av en som du som är rätt så fin i kroppen!💕💕

 4. Linda skriver:

  Funderar du någonsin över vilka klimatavtryck ditt livsstilsval gör? Du är stolt över att konsumera fast fashion. Du flyger i stort sett varje vecka (av att döma de senaste månadernas inlägg). Att du ”i stort sett äter i veganskt” kompenserar inte på långa vägar hur du sliter på jordens resurser. Jag är 100% kvinnor som tar för sig i livet och karriären, men om du fortsättningsvis ska vara en förebild för unga kvinnor och vår nästa generation så skulle jag respektera dig eoner mer om du tog ansvar för din faktiska miljöpåverkan-ekonomiskt, ekologiskt och socialt.

 5. Lotta skriver:

  Eau de Cologne = vatten från Köln. Klassisk mark!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..