ANNONS

Jeans-feeling 

/

Snabba puckar! Jag landade i Köln igår för ett möte och middag. Köln har ett flertal parfymfabriker och en doft som är legendarisk som heter 4711. Vi vill ju sluta med den fabrik vi jobbar med i Frankrike och ta ett nytt tag med dofter. Sedan hade jag ett möte angående min PR i Tyskland. Så kul! Nu ska jag strax flyga tillbaka till Stockholm, idag väntar en späckad dag. Roliga möten på kontoret och sedan ska jag fira Johannas bröllopsbok (!), ett event på Café Opera för Antonio Axu samt jubiliumsmiddag för Mikas. Jag hinner inte hem i mellan men det är fördelen att ha halva min garderob på kontoret.


Älskar denna outfit! Den är feminin men ändå cool. Blus Sand, jeans från & Other Stories (adlink). Jag har så svårt att använda ”vanliga” stuprörsjeans. Det är bara Mom som gäller. Det är märkligt hur man ”känner” för sådant. När jag började använda jeans som 12 åring var det mer utsvängt, minns ett par från Fornarina som jag köpte i högstadiet. Dom var bootcut och sååå låga. Sedan kom Cheap Monday och plötsligt ville jag (och alla andra) ha superslimmat och höga i midjan. Efter det kom fasen med leggings va? Hur som helst så har jag länge gillat vanliga stuprör men nu vill jag ha jeansen mer raka och ”hårda”. Undrar vad nästa jeansfas blir :- )

43
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00