Hello Vegan

Idag testade jag Flattereds vegansko för första gången. Himla stort. Vi kommer med flera modeller i höst, bland annat denna loafer och en boot. Skinnet är alltså konstgjort och kallas för Eco Nappa och produceras utan lösningsmedel. Vi är väldigt stolta över denna sko! Skon som jag har på mig på bilderna är vår populära modell Alexandra, den finns i skinn också så man kan välja vad man vill ha.

Skon känns lika lyxig som våra andra trots det konstgjorda materialet.

Ikväll blev det middag här hemma med två kollegor och efter det åkte jag iväg och tränade. Kom hem sent vid åtta så jag satte mig och jobbade direkt. Jag har precis blivit klar så nu ska jag ta en dusch och lägga mig och läsa. Det är lycka för mig att få lägga mig i en nybäddad säng med en bra bok.

  1. L skriver:

    Så bra med et vegansk alternativ!

  2. Toppen med veganskor, synd bara att det är en sån tantig modell:(

  3. Ellen skriver:

    Åh vilket bra initiativ! Har längtat efter veganskor av högre kvalitet och design. Finns en stor marknad för det! Lycka till❤️

  4. Km skriver:

    Yes, så himla fint att ni börjat skapa veganskor! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..