ANNONS

Hello Vegan

/

Idag testade jag Flattereds vegansko för första gången. Himla stort. Vi kommer med flera modeller i höst, bland annat denna loafer och en boot. Skinnet är alltså konstgjort och kallas för Eco Nappa och produceras utan lösningsmedel. Vi är väldigt stolta över denna sko! Skon som jag har på mig på bilderna är vår populära modell Alexandra, den finns i skinn också så man kan välja vad man vill ha.

Skon känns lika lyxig som våra andra trots det konstgjorda materialet.

Ikväll blev det middag här hemma med två kollegor och efter det åkte jag iväg och tränade. Kom hem sent vid åtta så jag satte mig och jobbade direkt. Jag har precis blivit klar så nu ska jag ta en dusch och lägga mig och läsa. Det är lycka för mig att få lägga mig i en nybäddad säng med en bra bok.

63
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00