Back at The Office

När jag vaknade imorse studsade jag upp ur sängen, det kändes så roligt att få komma till kontoret! Tog en dusch, gjorde ordning mig och hoppade in i bilen. Köpte med mig frukost från Joe & The Juice och kramade om alla kollegor. Vi är som sagt en liten styrka på kontoret men det är också ganska mysigt. Jag har inga externa möten denna vecka utan bara få tid internt samt ta tag i sådant jag inte hunnit med. 


”Be fearless in the pursuit of what sets your soul on fire”. Oh yes. Vi hörs om några timmar!

 1. Karin skriver:

  Kul att ha den känslan när man kommer tillbaka till kontoret💪🏼 Vart kommer den fina anteckningsboken ifrån?

 2. Sofie skriver:

  Kul att höra om peppen på jobbet!

  Jag ville bara tipsa dig om en superbra video på YouTube med frågestund med skaparen av Paula’s Choice där de pratar om myter inom hudvård. Tänkte direkt på LCC då ni ofta får kommentarer om att ni inte är ”naturliga” och liknande, vilket de i videon pratar om att detta faktiskt kan vara för starkt för huden! Tänker att många som är kritiska till LCC kan lära sig mycket av videon då det känns som att ni inte gått på alla myter och marknadsknep! 🙂

  ”Busting Skincare Myths With Paula Begoun”
  https://www.youtube.com/watch?v=zsrM7DTDB8M&t=0s

 3. Lisa skriver:

  Bella är även glad över att vara tillbaka på jobbet. Helt otroligt att man kan vara SÅ positiv till ALLT??

  1. LJ skriver:

   Det var jag också:) skönt med semester men också skönt när rutinerna fortsätter igen. Varför är det jobbigt med positivitet?

  1. Lisa: Ha ha! Jag är likadan. Vaknar alltid med ett leende på läpparna vilket konstigt nog alltid retar de missunnsamma och mindre lyckliga/glada. 🙂 🙂

 4. L skriver:

  Haha sånna pennor hade jag i lågstadiet

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..