ANNONS

Kontoret imorgon

/

Vi kom hem lagom till att barnen skulle till Odd idag. Jag pratar alltid med barnen som vad som ska hända härnäst (Gillis har börjat göra samma sak vilket är lite kul. Tror att det har med min ADHD att göra, jag behöver sortera högt för mig själv). ”Nu är vi alltså hemma strax och då kommer pappa och hämta er och då ska ni vara där i några dagar innan ni ska bo hos mig igen. Känns det bra?”. Varpå Gillis svarar ”Ja, efter några dagar hos mamma ska vi alltså vara hos pappa några dagar. Det är smart, mamma”. Herregud vad hans kommentarer förenklar allting. Aldrig har det varit en ledsen tår mellan lämning och hämtning. Peppar peppar.

Innan-frukost-dopp. 

När Odd hade hämtat barnen åkte jag iväg och gjorde manikyr och pedikyr. Imorgon börjar jag jobba igen. Det känns väldigt roligt att träffa kollegorna, dock är vi en liten styrka på kontoret. De flesta börjar om en vecka men det känns kul att få smygstarta. För min del blir det dock en kort vecka, jag flyger till Frankrike på onsdag eftermiddag. Jag klämmer ur det sista av min sommarsemester. Nu väntar jobb!

137
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00