Kontoret imorgon

Vi kom hem lagom till att barnen skulle till Odd idag. Jag pratar alltid med barnen som vad som ska hända härnäst (Gillis har börjat göra samma sak vilket är lite kul. Tror att det har med min ADHD att göra, jag behöver sortera högt för mig själv). ”Nu är vi alltså hemma strax och då kommer pappa och hämta er och då ska ni vara där i några dagar innan ni ska bo hos mig igen. Känns det bra?”. Varpå Gillis svarar ”Ja, efter några dagar hos mamma ska vi alltså vara hos pappa några dagar. Det är smart, mamma”. Herregud vad hans kommentarer förenklar allting. Aldrig har det varit en ledsen tår mellan lämning och hämtning. Peppar peppar.

Innan-frukost-dopp. 

När Odd hade hämtat barnen åkte jag iväg och gjorde manikyr och pedikyr. Imorgon börjar jag jobba igen. Det känns väldigt roligt att träffa kollegorna, dock är vi en liten styrka på kontoret. De flesta börjar om en vecka men det känns kul att få smygstarta. För min del blir det dock en kort vecka, jag flyger till Frankrike på onsdag eftermiddag. Jag klämmer ur det sista av min sommarsemester. Nu väntar jobb!

 1. Ac skriver:

  Men vet ni?
  Jag har läst Bellas blogg länge och följde hennes resa från den provocerande ”imagen” till den osminkade Bella som älskade pijamas, hemmakvällar, handlade på kedjorna och tyckte det var tur att hon köpt alla dyra väskor när hon var yngre, för nu skulle hon aaaldrig lägga dessa summor etc. Det kändes som hon då ville nå ut till en annan publik, den ”vanliga” mamman med en spya på kragen, älskade mat pch struntade i hur hon såg ut.
  Den Bella jag ser idag påminner mer om den Bella innan Odd/Nils tiden.
  Dessutom vet hon att folk blir provocerade av diverse saker då kommentarerna har spårat helt. Men ändå skriver hon alltid saker som hon vet kommer reta folk. Som att skriva att Mexico är hennes sista resa för att veckan därpå berätta att hon ska till Frankrike. Ingenting jag skriver är något ont om Bella, men jag menar att folk ska nog ta det lugnt och andas lite när ni läser bloggen. Jag tror mycket skrivs och vinklas för att skapa intresse och diskussioner.
  Hon kan ju lika gärna inte nämna att hon ska till Frankrike, eller att hon tröttnat på sina väskor och köpt en ny. Det är inget fel på något av det, med enda skillnaden att hon nog vet att vissa kommer hoppa på henne.
  Som någon sa, märkligt att Kenza får runt 23 kommentarer och Bella ca 130 st. Kanske vill Bella nu nå ut till en annan publik en småbarnsmamman.
  Det är bara en tanke, ingen sanning. Vad tror ni?

  1. ErikaM skriver:

   Ja alltså Bella är ju inte direkt politiskt korrekt om man säger så. På gott och ont… Men det är ju det som gör hennes blogg intressant.
   Skulle aldrig kunna följa en sån trist blogg som tex Kenzas. Bara outfitbilder i 10 olika positioner.

 2. Diana skriver:

  Alltså så söt man kan vara, gulligtsmart han är.
  Bra att vara tydlig med barnen, det ger de bästa tryggheten

 3. J skriver:

  Det är inte att barnen tar det bra, utan de var redan vana att vara ”varannan vecka” trots att ni var gifta och bodde ihop för mamma jobbade och reste mycket redan då.

 4. Malin skriver:

  Brukar inte ofta läsa kommentarerna på Bellas blogg men gjorde det idag, tyvärr. Fyy sån tråkig stämning! Fick på riktigt en stor klump i magen. Allt kvinnan gör verkar ju vara fel! Att uttrycka en känsla av att trivas i sitt hus innebär väl inte att man pikar sin exman! Den kommentaren hade hon likväl kunnat skrivit innan skilsmässan. Jag tyder det som att hon gillar att ha en stort hus med valmöjligheter. Nej, orkar inte en kommentera resten av påhoppen.

  Kärlek och styrka till dig Bella! <3

  1. Malin, instämmer. Den ende som bryr sig om Bella skulle pika sin exman är… Hennes exman. Bara han skulle uppleva hennes fullt normala kommentarer som pikar mot honom. 😀

 5. H skriver:

  Är väl ganska schysst och normalt ändå att informera sina barn om förändringar i vardagen… ADHD?

  Ganska märkligt ändå med denna skilsmässa… Vad hände med det perfekta tårtbitssystemet och alla fagra ord om att kombinera familjeliv och karriären? Ingen uppföljning där till alla som tog henne på orden?

  Nu är Bella dock bäst på att vara singel. Förstås! Hur länge måste fansen vänta på skilsmässo-boost-boken?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..