Arkösund

Jag visste inte riktigt hur det skulle bli med dom vänner jag har lärt känna via Odd. Många är ju hans vänner från början men jag är glad att våra vänner inte tagit någon ”ställning” utan umgås med oss fast vid olika tillfällen. Robin är från början Odds vän men sedan har jag och Matilda kommit varandra nära. Robin lärde jag känna för sex år sedan och Matilda fem år. Jag blev så glad när jag förstod att vi kommer att fortsätta kunna ses, det går liksom inte att kräva det med vänner när man separerar. 

Hur som helst så bilade jag ut till Arkösund idag, sist jag var här fanns inte Sally. Dom har sitt sommarhus ute på en ö och det är så otroligt idylliskt. Deras fina dotter Julia har hunni bli tre månader och hon är ljuvlig. Jag har bebisgosat hela dagen. Jag har burit, pussat och gungat sådär så att det nästan blir benböj. Min kropp hade glömt hur tungt det faktiskt blir efter en stund. Men det var det värt! 

Vackra Matilda och lilla Julia 

Rosett från Livly, klänning Ralph Lauren 

Min klänning – Zadig & Voltaire 


Lördagsmys 


Tanken slog mig idag om jag kommer vilja ha fler barn framöver. Jag landade i att båda alternativen är välkomna. Jag kan absolut se mig själv träffa någon om några år som inte vill ha egna barn och det är fine för att jag har världens bästa redan. Men jag kan också tänka mig fler i framtiden, beroende på den jag träffar. Det är turen med att vara 26 år. Om tio år är det fortfarande i vanlig ålder om jag skulle vilja. Men jag måste erkänna att jag älskar att vara en singel mom. Den friheten är fantastisk. 

 1. Ana skriver:

  Eller så skaffar man inte barn och gifter sig om man inte är säker?

  Min mamma var ensamstående och det var inte kul för henne eller för oss. Jag har lärt mig av hennes misstag och kommer aldrig att skaffa mig någon som hon hade eller skaffa barn bara för att. Jag är glad att alla vi är olika.

  Jag älskar och njuter av min frihet och jag älskar att vara självständig. Vad framtiden har att bjuda på lär vi få se annars kan man alltid adoptera =) glad söndag på dig.

  1. J skriver:

   +1

  1. Nej, man kan inte ”alltid adoptera”. Det är väldigt höga krav på adoption. Alla länder man adopterar från har olika krav på religoner, om man är gift (och hur länge man varit det), hur mycket pengar mannen i hushållet har, ensamstående eller inte, ålder på den som vill adoptera, ålder på barn man kan tänkas få ta emot beroende på hur gammal man själv är, hur ens övriga familj är. Långa väntetider, oftast flera år. Kostar 2-300 000kr. Finns ALDRIG en garanti att man kan/får adoptera. Folk måste sluta ha den inställningen, det funkar inte så. Det finns ingen rättighet att få adoptera.

   /en som försöker öka den allmänna förståelsen kring ofrivillig barnlöshet

  1. Elin skriver:

   Fast.. det kvittar väl om man träffar någon när man är 20 eller 40, är tillsammans i tre eller tio år.. hur säker man än tror sig vara så vet man aldrig vad som kommer hända eller när. På gott och på ont. Sånt är livet! Det enda man kan fatta beslut utifrån är hur man har det just nu, och det kan skilja sig rätt markant mot hur man har det om ett år 🙂

  1. Eh skriver:

   ”Eller så skaffar man inte barn och gifter sig om man inte är säker?”
   Eh, som om det går att veta vad som händer i framtiden? Det är inte så förhållanden funkar, även de bästa kan ta slut.

 2. My skriver:

  Lika här. Har två helt magiska barn men ändå inte uteslutit att de kan komma fler i framtiden. Det är de positiva med att va en ung mamma 😍🙏🏻 du är oslagbar

 3. MyY skriver:

  Lika här. Har två helt magiska barn men ändå inte uteslutit att de kan komma fler i framtiden. Det är de positiva med att va en ung mamma 😍🙏🏻

 4. Underbart! Vika härliga ställen ni åker till och härligt besökatt vänner. Jag tycker att du Isabella är oerhört stark, pragmatisk och jäkligt inspirerande på många sätt. Använder i sommar mycket av din klokskap gällande ekonomi, med Economisla-podden, fb-gruppen och från din blogg. Tack för att du delar med dig av ditt engagemang och smartness inom så många områden. R.e.s.p.e.c.t, och en fortsatt underbar sommar önskar jag dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..