Fredagsmiddagen

Det blev en mysig fredag! Till middag blev det bananpannkakor med färska bär och lite hasselnötscreme till. Barnen åt det till middag och jag åt en chevre chaud till varmrätt och några pannkakor till efterrätt istället. Ljuvligt gott. Och vi har över till frukost imorgon. Lyx. Efter det gick vi ut i kvällssolen och promenerade bort till skateparken där Gillis gillar att cykla/köra sparkcykel på. När vi kom hem poppade vi popcorn till fredagsmys och tittade lite på film innan nattning. 
Imorgon åker vi till Arkösund i Norrköping för att hälsa på Robin och Matilda. Jag har fortfarande inte hunnit träffa lilla Julia. Som jag längtar! 

 1. E skriver:

  Tack för tipset om BUS 😃 Jag köpte den du hade och smörjde benen idag! Jätte fin färg på min ljusa hy. Inget kladd och luktade gott. Toppen😍

 2. Cina skriver:

  Det jag läser här är nog bland det värsta jag läst. Mitt jobb är tyvärr att anmäla folk som hetsar andra och där finns många.

  1. Fia skriver:

   Ja folk är galna här!

  1. Annika skriver:

   Aftonbladet, vilken bra källa …..

   1. B skriver:

    Är du efterbliven eller missade du kommentaren från HRW?

 3. Hilda skriver:

  Du har verkligen lagt om kostvanor helt. Hur kommer det sig? Ja, jag är lite nyfiken bara.. Skriver man om sitt liv på internet vore det ju konstigt om folk inte undrade kring det:) Haha.
  Har huden blivit bättre pga kostomläggningen tro?

  1. Om du följer bloggen så har du sett hennes inlägg om det. (Hahah) (?)

   1. Hilda skriver:

    Okej sorry, har missat det inlägget. Får kolla upp.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..