ANNONS

Fredagsmiddagen

/

Det blev en mysig fredag! Till middag blev det bananpannkakor med färska bär och lite hasselnötscreme till. Barnen åt det till middag och jag åt en chevre chaud till varmrätt och några pannkakor till efterrätt istället. Ljuvligt gott. Och vi har över till frukost imorgon. Lyx. Efter det gick vi ut i kvällssolen och promenerade bort till skateparken där Gillis gillar att cykla/köra sparkcykel på. När vi kom hem poppade vi popcorn till fredagsmys och tittade lite på film innan nattning. 
Imorgon åker vi till Arkösund i Norrköping för att hälsa på Robin och Matilda. Jag har fortfarande inte hunnit träffa lilla Julia. Som jag längtar! 

136

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00