ANNONS

Fredagen hemma

/

Vi sov länge imorse med. Halv nio gick vi ner, barnen kikade på Nickelodeon och jag ordnade med frukost. Barnen fick smörgåsar och en frukt/bär-sallad och jag gjorde en green bowl (se min Instastory). Jag har börjat göra mina smoothisar lite tjockare så att jag kan äta den med en sked och på den så har jag granola. Supergott. Efter frukost ville barnen läsa böcker i sängen och efter det gick vi över till granne Michaela och lekte. Vi ska bara vara i huset resten av fredagen och mysa. Perfekt väder för det. 


Nu sover Sally en stund på dagen och Gillis tittar på Den Snälla Dinosaurien. Jag passar på att jobba lite bredvid honom i soffan. Mysigt. Jag börjar jobba på måndag (men jag åker iväg på en weekend i slutet av veckan eftersom jag är barnfri). Min ledighet denna sommar har verkligen varit toppen och jag är laddad inför en intensiv höst. Jag ska berätta mer i ett annat inlägg om vad som väntar! 

62
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00