Fredagen hemma

Vi sov länge imorse med. Halv nio gick vi ner, barnen kikade på Nickelodeon och jag ordnade med frukost. Barnen fick smörgåsar och en frukt/bär-sallad och jag gjorde en green bowl (se min Instastory). Jag har börjat göra mina smoothisar lite tjockare så att jag kan äta den med en sked och på den så har jag granola. Supergott. Efter frukost ville barnen läsa böcker i sängen och efter det gick vi över till granne Michaela och lekte. Vi ska bara vara i huset resten av fredagen och mysa. Perfekt väder för det. 


Nu sover Sally en stund på dagen och Gillis tittar på Den Snälla Dinosaurien. Jag passar på att jobba lite bredvid honom i soffan. Mysigt. Jag börjar jobba på måndag (men jag åker iväg på en weekend i slutet av veckan eftersom jag är barnfri). Min ledighet denna sommar har verkligen varit toppen och jag är laddad inför en intensiv höst. Jag ska berätta mer i ett annat inlägg om vad som väntar! 

 1. Så fin blomma du har på bordet! 🙂

 2. Marie skriver:

  Jag undrar en sak o det är hur många människor finns det som har som uppdrag från Isabella att kontra synpunkter i bloggen. Alltså får betalt gör ett skriva inlägg i syfte att balansera de negativa kommentarerna.

  1. Elin skriver:

   Jag får ca 3kr per kommentar så länge den handlar om LCC eller peppning. De drar av 4kr om jag kommenterar en negativ kommentar. Nu kommer säkert inte denna kommentar godkännas, sorry för det i så fall. 🤷🏼‍♀️🤔🙄😂

  1. Åh jag tänker tvärtom! Att det måste va de som är inne och skriver elakt och bitter som får betalt för vem skulle annars ta av sin dyrbara tid i livet till att läsa en blogg man stör sig så mycket på om man inte fick betalt? Finns ju helt klart bättre saker att göra med sin tid om man mår så dåligt av att vara här inne och läsa och bli elak och bitter.
   Men det roligaste är de som är inne och klagar på allt, hur dålig bloggen är och att Isabella tjänar pengar på sina inlägg och inte fattar att de istället i så fall borde sluta läsa för att inte bidra till hennes inkomster. De personerna måste ju få betalt, annars är de ju bara urbota korkade 🙂

   Men kul att du tänker att folk som balanserar de negativa kommentarerna är de som får betalt 🙂 i wish!

   1. Elin skriver:

    Tyvärr tror jag att folk kommenterar för att dra igång bråk/tjafs osv för att dom har tråkigt och inte får vara elaka i verkliga livet. Dom måste väl få ur sig skiten nånstans, och vart passar inte bättre då än på internet..?

 3. Iren skriver:

  Barnen är väl med en nany…eller ngn vän .. kille? ..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..