Mailtimman

Det var härligt att komma hem, solen sken. Vi åt middag på altanen, quorn-köttfärssås med oatlygrädde och pasta. Sedan spelade vi lite memory, såg på en film och badade badkar. Barnen har precis somnat så jag ska packa upp, jobba lite och sedan lägga mig i sängen och läsa. Jag har en god choklad från Divine som väntar. Det är en magisk känsla att gå runt i huset när barnen har somnat och känna att det är mitt hem. Jag älskar att känna ”var vill jag sitta”, är det vardagsrummet och sofforna som gäller, matbordet, vid köksön, ute på altanen i kvällssolen, kontoret, soffan uppe eller i sängen. Jag bestämmer varje kväll. Det är sådana småsaker som gör mig glad. Frihetskänsla fastän det säkert låter märkligt. Sedan slår jag upp min laptop och går igenom dagens skörd av mail. Nu under semestern svarar jag bara på kvällarna. Det var skönt uppe i Övik när man umgicks med andra entrepenörer, alla har sin mailtimma på kvällen. 

Flattered i samarbete med By Malina: 


Titta här förresten, Flattered och LCC i senaste numret av Plaza Kvinna. Jag blir så stolt! 

 1. Okej, Isabella försöker göra så att medierna inte skriver om skilsmässan men här i kommentarsfältet får spekulationerna flöda fritt…? De kommer väl också vara kvar när barnen blir läskunniga.

  Jag hade som barn tagit väldigt illa vid mig av att min mamma släppt igenom kommentarer som spekulerade i hur kontrollerande och ”abusive” min pappa var… Även om det inte är Isabella som skriver, så har hon ju ändå ett ansvar för vad som publiceras i bloggens kommentarfält och just nu är det riktigt låg nivå 🙁

  1. ??? skriver:

   Var och varannan vecka tar medierna upp någon ” med Bellas skilsmässa ! Hon lägger ut ”pikar” om Odd och deras fd äktenskap för att få rubriker ! Åndå är det hon som ville ligga lågt pga barnen . Odd är ju sen som definitivt legat lågt om deras skilsmässa . Tänk om han började skriva ….. sååå jäääävla skönt att slippa städa efter en viss ”person och stå vid spisen jämt! äter precis vad jag vill nu. Men inte ett ord i princip inte senaste månaderna iallafall. Bra där Odd du tänker på barnen .och håller dina ev tankar för dig själv och kanske dina vänner 👍Den som gapade mest fortsätter fortfarande och spännande och se vilken tidning som får det stora scoopet om deras skilsmässa.🤔

   1. sessa skriver:

    @??? Kanske är det så att Bella faktiskt ligger lågt….
    Kanske finns saker som kan sägas, men inte sägs…
    Dessutom, har du missat att både han och flera flickvänner, pratar och har åsikter?

 2. Tilde skriver:

  HAHAGA Jag älskar kommentarerna här. Läser inte ens bloggen, går enbart in för att läsa kommentarerna hahaha så jävla spännande.

  1. Gliss skriver:

   Samma här 😂😂😂 Även Dessans blogg kunde vara underhållande tack vare kommentarerna. Nu är den mer eller mindre död. Kissies blogg, få och inte så roliga kommentarer. Läser icke.

   Här blir det trams, högt och lågt. Mammapoliser blandat med Bellas army och fan och hans moster. Innehavarna till bloggen vet precis vilka knappar det ska tryckas på 😆

  1. Lina skriver:

   Samma här såklart 🙂 vad annars?

 3. Jenny skriver:

  Vad kul att de är med i tidningen! 🙂
  Jag undrar vart alla skulle ta vägen i detta kommentarsfält med sina spekulationer om det var ett stängt kommentarsfält 🙄

  1. Malin skriver:

   Haha självklart skulle Isabella inte stänga kommentarsfältet! Hon har haft öppna föredrag om hur hon rent taktiskt provocerar fram tjafs i kommentarsfältet för att generera fler klick och besökare som betyder mer pengar i hennes kassa. Hon hade kunnat skriva ut tydligt vad hon menade men desto luddigare hon är desto fler spekulationer och desto mer klirr i kassan. Det är ett val och ingenting hon lider av.

   1. Maja skriver:

    @Malin mycket bra skrivet i grund och botten är det exakt så du skriver.
    Bloggen i sig är inte särskilt underhållande utan alla fria kommentarer. Hon slänger ur sig en luddig eller provocerande text och håller sig sen undan. De flesta övriga bloggare har en kommunikation med sina kära läsare.

  1. Maja skriver:

   @Jenny. Alla kommentarer ger extra klirr i kassan. Helt otänkbart att stänga ner kommentarsfältet.

 4. Malin skriver:

  När det nu finns så många curlade och världsfrånvända 90-talister i samhället och offentligheten så är det märkligt att just Isabella väcker sån provokation hos många. En ung kvinna som arbetat hårt och försörjt sig själv i många år, skrivit böcker, uppfostrar två barn etc. Titta på tex Bianca Ingrosso som folk verkar tycka vara en felfri docka. Vad har hon åstadkommit? En känd familj, fläka ut privatlivet i en tv-serie, inte klarat av att gå ut skolan eller ta körkort, barnsligt beroende av mamma och bott hemma fram tills nu? Oavsett om jag håller med Bella i allt eller inte så ser jag ju hellre henne som förebild än en kändisunge som enbart lever på att visa upp sitt privatliv. Nu senast kom en vlogg på hur Bianca dricker ett glas champagne och sen övningskör. Hade det varit Bella hade folk skrikit sig hesa om olagligt, polisanmälan, dårskap etc. Märkligt vilka förebilder en del vill ha ibland….

  1. Ella skriver:

   Helt rätt Malin!

 5. gc skriver:

  Pikar eller inte pikar – jag tror att man i ett tidigt skede vid en separation/skilsmässa bör väga orden mycket noga.
  Det kan rinna mycket vatten under broarna OM någon tar illa vid sig och det kan då resultera i något som är mindre ”roligt/trevligt”.
  Jag vet att detta låter kryptiskt men tror att i alla fall några förstår vad jag menar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..