ANNONS

Mailtimman

/

Det var härligt att komma hem, solen sken. Vi åt middag på altanen, quorn-köttfärssås med oatlygrädde och pasta. Sedan spelade vi lite memory, såg på en film och badade badkar. Barnen har precis somnat så jag ska packa upp, jobba lite och sedan lägga mig i sängen och läsa. Jag har en god choklad från Divine som väntar. Det är en magisk känsla att gå runt i huset när barnen har somnat och känna att det är mitt hem. Jag älskar att känna ”var vill jag sitta”, är det vardagsrummet och sofforna som gäller, matbordet, vid köksön, ute på altanen i kvällssolen, kontoret, soffan uppe eller i sängen. Jag bestämmer varje kväll. Det är sådana småsaker som gör mig glad. Frihetskänsla fastän det säkert låter märkligt. Sedan slår jag upp min laptop och går igenom dagens skörd av mail. Nu under semestern svarar jag bara på kvällarna. Det var skönt uppe i Övik när man umgicks med andra entrepenörer, alla har sin mailtimma på kvällen. 

Flattered i samarbete med By Malina: 


Titta här förresten, Flattered och LCC i senaste numret av Plaza Kvinna. Jag blir så stolt! 

140
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00