Hejdå Övik

Och så är vi påväg hem! Fyra dagar gick fort. Men vi har haft roligt. Riktig idyll och barnen mellan 1-5 år har verkligen röjt ihop. Bland är det lättare när man är fler barn, dom underhåller varandra. Planet går om 20 minuter så vi hänger lite på flygplatsen. Det har varit förvånansvärt enkelt att resa själv med barnen, dom är så lugna med mig. Det blev mer stissigt när vi var två. Jag tror det beror på att när man är två vuxna som reser pratar man mycket vuxensnack med varandra. Nu pratar jag ju bara med barnen och det blir en annan närvaro. Det känns skönt att ha gjort första resan i Sverige. I höst får det bli Dubai själv med barnen. Det ser jag fram emot. 


Kavat x 3. Vi hörs hemma! 

 1. Lisa skriver:

  Håller med. Jag flrstår inte hur Bella kan se det positivt att vara ensam mamma. Det är min största mardröm.. Har inte barn än o e snart 35 – måste hitta RÄTT.

 2. Emely skriver:

  Härligt Isabella! Många blir tvärtom, stressade själva med barnen. Jag är ensam 5v i taget med barnen (pilotman) & vet precis. Tycker barnen är mer harmoniska & lyssnar mer när der bara är vi 😄

 3. Härligt att allt har gått så smidigt med barnen!

 4. L skriver:

  Till alla mammor som kommenterar här och som tydligen har så mycket onödigt och tråkigt att säga till Bella, stackars era barn som har en förälder som trycker ner andra! Vuxna människor och dess näthat är förskräckligt. Vi kvinnor ska hålla ihop och inte trycka ner varandra, men det är tur att ni är så otroligt perfekta så ni behöver rätta andra. Glädj er åt någon annans framgång istället!

 5. Åhhh Dubai!! Kom nyligen hem från Dubai. Hade det helt underbart med våra två små barn, 3 och 2 år.
  Ville verkligen inte komma hem. Kan lätt tänka mig att bo där förevigt!
  PS. Du är bäst!!! Inte många som klarar det du gör dagligen, riktigt grym är du!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..