ANNONS

Lyckad överraskning

/

Vilken dag vi har haft! Vi åkte hela gänget till Häggströms utanför Övik och shoppade lite efter lunch. Sedan blev vi bjudna på kaffe hos David och Astrid som    driver modehuset. Dom bodde helt fantastiskt vackert. Jag blir så sugen på att äga något själv här uppe. Sedan kom vi hem, lagade middag, badade i poolen och badade i havet. 

Nicole gjorde en raw food dessert ”chokladmousse”. Kakao, avokado och dadlar. Till det turkisk yoghurt och hallon. Rekommenderas starkt. 

Sedan blev det innan-läggdags-dopp 

Dagarna med barnen har verkligen varit fina. Varje dag vill jag få dom att skratta, känna sig älskade och skapa fina minnen ihop. Jag har kommit barnen närmare sedan skilsmässan, min vecka blir verkligen en närvarande vecka. Det gör mig glad. 

Sedan lurade Nicole och jag Peter: 


Det var nämligen så att hans vänner skulle hämta upp honom i en helikopter under kvällen men det var en överraskning och vi behövde komma på en anledning att ta oss ut på ängen. Då hittade vi på att jag behövde ta bilder till Instagram med skymningsljus. Så jag ”släpade med mig” hela gänget på promenad för att ta mina bilder, Peter såg halvglad ut när han fick följa med för att jag skulle fota mig själv ha ha. Men väl framme på ängen kom helikoptern i perfekt tajming och i min väska som han trodde var mina ombyten låg hans väska som Nicole hade packat i smyg. Väldigt lyckat! Nu är vi tillbaka i huset, alla sover och vi har tagit fram lite vitt bourgogne och choklad. Trevlig kväll!

46
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00