Strandhäng 

Vi sov som stockar allihopa. Vid åtta vaknade vi, åt frukost hela gänget och sedan gick vi ner till stranden fastän det var lite mulet. Alla barnen badade och så körde vi mellis på stranden. I eftermiddag ska vi förbi Nils, mitt ex. Hans föräldrarhem ligger bara fem minuter ifrån. Det var många år sedan jag träffade hans föräldrar och det känns roligt att komma dit med Sally och Gillis.


Skjorta Ralph Lauren, jeanskjol & Other Stories, solglasögon Prada och skor Kavat.  (adlinks)

 1. S skriver:

  Märks att jag inte är ensam om att ha en liten crush på Nils ser jag av kommentarer att döma. 😉
  Och så lite nostalgi förstås att du nämner/besöker honom.

 2. Mona skriver:

  Å herregud dere svenske tjejer holder på? Har aldri opplevd et kommentarfelt så tvers igjennom fullt av Kjærringer!
  Piiiiiinsamt 🙁

 3. Anna skriver:

  Åååååh Nils! 😍😍😍😍😍😘 Snuttgubben! Vad gör han nu för tiden?

 4. Maja skriver:

  Åh, höll också på att skriva Hälsa Nils 😂 Började läsa din blogg innan ni blev ett par och kommer ihåg hur ledsen jag blev när ni gick isär. Det var två dagar efter att jag blev dumpad av min dåvarande kille så minns hur jag kände att jag hade en ”kompis” som också nyss blivit singel. Du och din blogg har betytt så mycket för mig genom åren ska du veta! ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..