Fika hos Nils

Det var fantastiskt roligt att få besöka Nils och hans familj idag. Vi köpte med oss fika och så hade dom plockat jordgubbar från trädgården. Sist jag var där var 2010 men allt såg likadant ut om inte vackrare. Mina ex-svärisar hade inte åldrats en dag och mötet blev som att tiden hade stått stilla. Otroligt roligt och jag blev rätt rörd av besöket. Nils och jag var tillsammans från att jag var 16 till 20 år, många minnen. Tänk vad livet är härligt och oväntat. 

När vi kom tillbaka till huset så badade vi allihop i poolen och åt middag ute i kvällssolen. Barnen somnade sent vid halv nio, tog då på mig träningssplaggen och sprang en runda! Jag mår så bra här uppe, Övik kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat. Nu väntar te med gänget! 

 1. Vaaaaaa??!!! Är det slut med Nils??!!! 😳😳😳😳😳 När hände det?? Och du ska påstås vara transparent…..fy!

 2. ia skriver:

  Jag minns Nils som en sympatisk typ. Visst var han överdrivet glad i hajar! 🙂
  Hoppas att Nils har det bra.

 3. Jenny skriver:

  Hej, vart kommer den vita träningsjackan ifrån? 🙂

 4. Anna skriver:

  Antar att de hade en underbar natt tillsammans. För uppenbarligen har de det härligt…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..