ANNONS

Fika hos Nils

/

Det var fantastiskt roligt att få besöka Nils och hans familj idag. Vi köpte med oss fika och så hade dom plockat jordgubbar från trädgården. Sist jag var där var 2010 men allt såg likadant ut om inte vackrare. Mina ex-svärisar hade inte åldrats en dag och mötet blev som att tiden hade stått stilla. Otroligt roligt och jag blev rätt rörd av besöket. Nils och jag var tillsammans från att jag var 16 till 20 år, många minnen. Tänk vad livet är härligt och oväntat. 

När vi kom tillbaka till huset så badade vi allihop i poolen och åt middag ute i kvällssolen. Barnen somnade sent vid halv nio, tog då på mig träningssplaggen och sprang en runda! Jag mår så bra här uppe, Övik kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat. Nu väntar te med gänget! 

125
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00