Babyshop

– I samarbete med Babyshop –

Kul att ha med Babyshop igen här på bloggen. Jag berättade ju innan sommaren att vi fyllde på både Gillis och Sallys garderober inför sommaren. Här nere ser ni några av de plagg som jag tyckte passade barnen fint. Det är oerhört svårt att förstå hur fort tiden går när jag ser dem springa omkring här i kvarteret med de andra barnen som vi bor grannar med. Hinner knappt med så är det nya storlekar som behövs, de växer alldeles för snabbt mina små. Jag gillar utbudet på Babyshop med många olika stilar. Nu börjar barnen kunna vara med och välja lite själva och det är klart att det då blir ännu roligare att ha på sig. Ser fram emot att fylla på i garderoberna till hösten med många fina och funktionella plagg.


– I samarbete med Babyshop –

 1. Ann skriver:

  Ja du Bella min först stora kärlek träffade jag 30 (!) år senare.
  Du är fortfarande så ung men man vet aldrig vad framtiden har i sitt sköte…. Jag är förmodlingen jämngammal med din Mamma men wow YOU GO GIRL!

 2. Elisa skriver:

  Det som verkligen är smaklöst är inte Bellas inlägg och sammarbeten. Nej, det är alla avundsjuka och småsinta kvinnor som kommenterar! Ett tips! Om ni stör er på Bellas blogg gör något annat med ert liv än att läsa den då! Gör något som ger er mening och glädje i ert eget liv. Människor som är är tillfreds med sina egna liv klarar av att glädjas tillsammans med andra, även med dem som har mer än en själv!

 3. Herregud! Har aldrig kommenterat här men gillar att läsa bloggen och tänkte bara kolla vad som skrivs.. pinsamt! Är ni vuxna människor? Att ni inte skäms. Som Malin skriver kan det ju knappast vara en nyhet eller särskilt konstigt att hon gör reklam eller har samarbeten. Vad är problemet? Läs och gå vidare eller läs inte alls. Köp kläder på H&M till era barn om ni vill det. Vad jobbigt det måste vara att vara så himla negativ och lägga energi på att trycka ner andra. (Ångrar redan att jag själv lagt tid på era spydiga kommentarer..)

  Och annars, himla rolig blogg att följa och jag älskar verkligen Mini rodini. 👌🏻

 4. M skriver:

  Att bloggare använder sig själva i kommersiellt syfte är ju helt ok men jag tycker man kan hålla de minderåriga barnen utanför vare sig det gäller leksaker, barnrum eller kläder….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..