ANNONS

Övik

/

Idag flyger jag och barnen upp till Övik! Ni som har följt mig länge vet att jag har tillbringat många somrar där men det är inte till Nils vi ska utan till Nicole. Vi har barn i samma åldrar så det väntar några dagar med bad och lek uppe i skärgården. Gillis och Sally är peppade på att få flyga. Jag reser med en stor resväska till oss alla tre och en enkel resevagn. Barnen är så pass stora nu att jag tycker att det är hyffsat enkelt att resa själv med dom (peppar peppar!). Jag stod mellan att bila upp eller flyga men flyget kändes smidigare (och roligare).


Nu har vi precis köpt cappuccino och äppeljuice, snart får vi boarda planet. Spännande! 

155
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00