Övik

Idag flyger jag och barnen upp till Övik! Ni som har följt mig länge vet att jag har tillbringat många somrar där men det är inte till Nils vi ska utan till Nicole. Vi har barn i samma åldrar så det väntar några dagar med bad och lek uppe i skärgården. Gillis och Sally är peppade på att få flyga. Jag reser med en stor resväska till oss alla tre och en enkel resevagn. Barnen är så pass stora nu att jag tycker att det är hyffsat enkelt att resa själv med dom (peppar peppar!). Jag stod mellan att bila upp eller flyga men flyget kändes smidigare (och roligare).


Nu har vi precis köpt cappuccino och äppeljuice, snart får vi boarda planet. Spännande! 

 1. ?? skriver:

  Du Bella måste ju ligga i topp när det gäller flygresor !! Tur att du kompenserar och höjer bort kött och lcc ‘miljötänk
  Tragiskt !! Sedan att dina barn flackar runt halva Sverige konstant … kul att de har fått ”nya rum .. har de sovit någon natt där än? Att du inte klarar av att vara själv har vi ju fattat , trodde verkligen att pengar och jobb gav dig lycka i världen ? Att du ränner som en idiot och skyller på din adhd är ditt beslut , men låt barna slippa ditt destruktiva liv. Eller så vill du visa Odd vad duktig du är som kan sköta dina barn helt själv ? Gissar att det var Odds ansvar förrut till största delen . Vem försöker du överträffa och lura förutom dig själv. Tycker du helt har spårat ur , du utger dig inte som en självutnämnd powerwomen längre utan som en otroligt osäker identitets sökande människa som håller på väg att krascha !!!!

 2. Julia skriver:

  Asså alltid är det någon butthurt person som projicerar sina egna insecurities på andra personer (i det här fallet isabella). Är ert liv ärligt talat så tomt, tråkigt och patetiskt att ni hatar på en annan människa bakom en skärm såhär? Vi gör alla misstag i våra liv och än mindre av majoriteten av människorna i samhället kommer någonsin ha en livsstil som kommer i närheten av bellas. Så hur kan vi leka moralpoliser och leka att vi vet vad som är bäst för henne när en del av oss bor i trapphus i någon förort till stockholm, någon håla i södra värmland eller i bästa fall en villa på lidingö?

  Antar att vi lever i ett fritt land och folk får väl bete sig hur fan de för den ”friheten” har vi ändå som har det så bra. Men fan vad det inte rättfärdigar en del av de här kommentarerna man läser här.

  /rant over.

  1. Va? Så man får bara vara kritisk så länge man har lika mycket pengar som Bella?

   1. Johanna – har du inget annat för dig än att kommentera? 😞 Försök förstå vad folk skriver istället för att försöka hitta fel hela tiden! Vilket TRÅKIGT liv DU måste leva 😂

 3. Lotta skriver:

  ”Valet stod mellan bila eller flyga upp”. Inte ens en tanke att det är betydligt miljövänligare och smartare att åka tåg.

 4. Välkommen till Vackra Höga Kusten, det vackraste området i vårt avlånga land, tänk om bara fler skulle stanna till, titta på den vackra naturen och bara NJUTA! Vilket jag hoppas att du och barnen gör nu hos Nicole och Peter o barnen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..