ANNONS

En massa grönt

/

Åh så härligt det var att komma hem till huset med barnen. Vi gick ut i trädgården direkt och busade i gräset. Vi har lekt kurragömma, pusskull och smakat på körsbär (även alldeles är tidiga äpplen). Vid fem lagade vi middag som vi också åt utomhus.

Här är min lunch idag.

En sallad på babyspenat, tofu, avokado, groddar, frön, några nötter och torkade granatäpplekärnor. För ett år sedan åt jag cirka 80 % vegetariskt och 20 % kött. Idag äter jag nog 80% veganskt. Resterande 20% är fisk ibland, någon ost eller gräddglass. Jag mår så mycket bättre, piggare men mer jämn energinivå. Inte lika mycket rus i kroppen. Kosten har inget med vikten att göra, jag har faktiskt gått upp lite igen efter skilsmässan vilket är sunt. När jag mådde som sämst hade jag ingen matlust men nu är den tillbaka och jag mår bättre för varje dag som går. Hur som helst, att äta majoriteten plantbaserat är bland de bästa beslut jag har tagit. Nu väntar lite packning och fix inför imorgon. Jag och barnen ska hälsa på några vänner norrut. 

103

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00