Hejdå Mexico

… Det har varit mysiga dagar här borta hos Fanny men nu är jag påväg hem. Jag är helt utvilad och har laddat batterierna. Det behövs med tanke på hur min höst ser ut. En så spännande tid som väntar med ett nytt bolag (beauty e-handel), min onlineserie som ska sändas samt att bloggen görs om. Jag flyger hem via New York igen och landar söndag morgon. Jag hämtar barnen hos Odd på eftermiddagen. Herregud som jag längtar! 


Ni kan följa resan hem på min Instastory :- )

 1. Semi skriver:

  Bella ser fantastisk ut det är tecken på att HON är kär
  och det är dags att vara lycklig och uppskattad 🙂

 2. Karin skriver:

  Nu börjar din kropp bli som förr! Tack! Klär dig bättre med lite rundare former.

 3. Härligt att du har hunnit ladda batterierna! Det gäller att passa på när man kan☺️

 4. My skriver:

  Underbara du som sliter och kämpar så. Både med barn och karriär❤️ Du är värd varenda sekund av vila för att ladda batterierna. Jag vet🙏🏻 det krävs så himla mycket när man är båda och man in va båda 💞

  Guldkvinna

 5. Jenny skriver:

  Spännande att det händer saker i höst. Då passade det alldeles utmärkt för dig att vila ut och ladda om batterierna 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..