ANNONS

Tung necessär

/

Min neccesär väger alltid tungt när jag reser. Kanske är det en arbetsskada eller bara ett stort intresse. Båda. Först och främst har jag med mig fabriksprover på LCC:s nya proteinshampoo. Jag är inte helt nöjd så dom kommer vi att få göra om, håret blev för hårt och lite torrt. Däremot blev doften magisk. Jag har lämnat det fruktiga litegrann och går över på mer unisex-dofter. Det är så roligt att få jobba med noter och laborera. Sedan har jag med mig prover på ett volymgivande hårmousse. Men det är svårt att utvärdera i det här klimatet då håret blir platt direkt. Behöver fortsätta hemma i Sverige igen.

Mycket LCC såklart men också andra märken som jag testar för att bli inspirerad. Tillexempel älskar jag apelsindoften på body lotion från spanska Natura Bisse. Jag älskar fuktserumet från La mer och så testar jag en hårinpackning efter håret har varit exponerat i solen från Redken.

LCC:s solskydd är från hjärtat det bästa jag någonsin använt. En olja som går in på några sekunder, inget sand fastnar på kroppen, barnen gillar den och så doftar den väldigt gott.

Jag är ju inget fan av att ligga i solen. Alltid skugga för min del. Men jag gillar att vara lite brun. Därför kör jag James Read overnight tan då och då. Som en ansiktskräm som man sover med. På morgonen är man lite brunare i ansiktet!


Denna Brun utan sol är också toppen. Smörja in. Låta den vara på i en timma och sedan skölja av. Enkelt, inget kladd och färgade lakan.  Bakom ser ni också min nya favoritparfym från L’occitane ”Lumiere”. Den doftar som mild varm honung.

82
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00