Tung necessär

Min neccesär väger alltid tungt när jag reser. Kanske är det en arbetsskada eller bara ett stort intresse. Båda. Först och främst har jag med mig fabriksprover på LCC:s nya proteinshampoo. Jag är inte helt nöjd så dom kommer vi att få göra om, håret blev för hårt och lite torrt. Däremot blev doften magisk. Jag har lämnat det fruktiga litegrann och går över på mer unisex-dofter. Det är så roligt att få jobba med noter och laborera. Sedan har jag med mig prover på ett volymgivande hårmousse. Men det är svårt att utvärdera i det här klimatet då håret blir platt direkt. Behöver fortsätta hemma i Sverige igen.

Mycket LCC såklart men också andra märken som jag testar för att bli inspirerad. Tillexempel älskar jag apelsindoften på body lotion från spanska Natura Bisse. Jag älskar fuktserumet från La mer och så testar jag en hårinpackning efter håret har varit exponerat i solen från Redken.

LCC:s solskydd är från hjärtat det bästa jag någonsin använt. En olja som går in på några sekunder, inget sand fastnar på kroppen, barnen gillar den och så doftar den väldigt gott.

Jag är ju inget fan av att ligga i solen. Alltid skugga för min del. Men jag gillar att vara lite brun. Därför kör jag James Read overnight tan då och då. Som en ansiktskräm som man sover med. På morgonen är man lite brunare i ansiktet!


Denna Brun utan sol är också toppen. Smörja in. Låta den vara på i en timma och sedan skölja av. Enkelt, inget kladd och färgade lakan.  Bakom ser ni också min nya favoritparfym från L’occitane ”Lumiere”. Den doftar som mild varm honung.

 1. B skriver:

  Är inte lcc sprunget ur d faktum att du har känslig reaktiv hud? Hur kan du då testa så mkt olika grejer?

 2. ErikaJ skriver:

  Jag tycker att schampoot och den där sprayen för att skydda håret doftar såååå gott och köpte därför oljan men den luktade typ tranbär! Inte alls min smak. Skulle vilja att dofterna var utmärkta på produkterna .

 3. Maria skriver:

  Du har tidigare skrivit att du har lärt dig att packa lätt efter alla dina resor innan familjelivet, och resorna ni gjorde som familj. Bland annat framhöll du hur mycket du uppskattade reseförpackninga för schampo och liknande.
  Har du slutat med det, och i så fall, varför?

  1. Sandra skriver:

   Fattar du inte att hon gör reklam!!!

 4. G skriver:

  Hvordan blir det å selge produkter i Saudi-Arabia når det ikke engang funker å teste produktene i lignende klimat? Tenker på at håret ble platt direkt så du vil fortsette å teste hjemme i Sverige.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..