Balsam för själen 

Det är så lugnt här. Jag älskar det. Dagarna spenderas vid poolen eller stranden. Vi lyssnar på musik, vi pratar och läser. På kvällarna går vi ut och äter fantastiskt god mat, fisktacos, ceviche och hummer. Efterrätter varje kväll. Och lägger mig senast klockan 01. Går upp sju och yogar i husets yogastudio och sedan ligger jag och läser tills Fanny vaknar. Det här var precis det jag behövde. 


Nu är klockan halv åtta på morgonen och imorgon åker jag hem. Känns alldeles lagom. Jag landar söndag morgon (tidsskillnad) och då hämtar jag barnen. Längtar efter dom. Vi hörs! 

 1. Ida skriver:

  Hej Bella! u hade en så himla fin virkad spetsklänning (typ, såg bara som hastigast) på dig på någon av dina instastories – vart är den ifrån? Såg så fin ut! <3 Kram /Ida

 2. Semi skriver:

  den här ”manliga foten” i bakgrunden…;) tom playa och en fot;)
  gratulerar,dags att du börjar leva och vara lycklig:)
  ha en trevlig resa hem.

 3. Marie skriver:

  Varför åker du så långt då du ändå håller dig till Hotelområdet,
  Konstigt . Jag skulle kolla in kultur, människor, m.m.m.m om jag kom till Mexico.

  1. Anna skriver:

   Kan ju vara att hon just gått igenom en skilsmässa och bara vill få lugnet den här platsen verkar kunna ge? Dessutom kan nog Bella ekonomiskt åka dit igen om en kvart och gå och kika på just kulturer och gamla ruiner… man måste ju ha orken..

   Hade hon sprungit runt och glott på monument osv så hade ju folk klagat på det och att hon just INTE landar i det som hänt/händer? Låt folk få vara!

 4. Jag och en kompis är för närvarande också i Playa del Carmen! Vilka restauranger hade ni varit på, några bra tips? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..