ANNONS

Sommarläsning

/

– I samarbete med Nextory –

Som ni vet så älskar jag att läsa. Speciellt nu på sommaren när jag har möjlighet att sitta länge ute i solen med en kopp kaffe och läsa i flera timmar. Det brukar bli det som blir min avkoppling när jag har möjlighet. Jag är inte den som sitter och scrollar på instagram eller hänger framför teven. Då vill jag mycket hellre sätta mig i lugn och ro med en bok. Gärna faktaböcker eller om ett speciellt ämne. Romaner läser jag faktiskt inte lika ofta. I sommar ska jag läsa bland annat I Maktens Öga av Per Schlingmann vilket ska bli spännande. När jag inte har möjlighet att sitta med en vanlig bok så väljer jag gärna ljudböcker. I bilen, på promenad eller på stranden när man ändå vill ha koll på barnen. 

För er som aldrig testat ljudböcker eller E-böcker förut så har Nextory nu ett erbjudande där du får 30 dagar gratis att prova på. Gå in här och använd koden BELLA. Erbjudandet gäller endast dig som är ny kund.

– I samarbete med Nextory –

46
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00