Sommarläsning

– I samarbete med Nextory –

 

Som ni vet så älskar jag att läsa. Speciellt nu på sommaren när jag har möjlighet att sitta länge ute i solen med en kopp kaffe och läsa i flera timmar. Det brukar bli det som blir min avkoppling när jag har möjlighet. Jag är inte den som sitter och scrollar på instagram eller hänger framför teven. Då vill jag mycket hellre sätta mig i lugn och ro med en bok. Gärna faktaböcker eller om ett speciellt ämne. Romaner läser jag faktiskt inte lika ofta. I sommar ska jag läsa bland annat I Maktens Öga av Per Schlingmann vilket ska bli spännande. När jag inte har möjlighet att sitta med en vanlig bok så väljer jag gärna ljudböcker. I bilen, på promenad eller på stranden när man ändå vill ha koll på barnen. 

För er som aldrig testat ljudböcker eller E-böcker förut så har Nextory nu ett erbjudande där du får 30 dagar gratis att prova på. Gå in här och använd koden BELLA. Erbjudandet gäller endast dig som är ny kund.

– I samarbete med Nextory –

 1. Malin skriver:

  Känns det jobbigt att vara borta från barnen eller har du vant dig?

 2. När kommer alla outfit-bilder från Mexiko? Du packade ju massor med kläder och skor såg vi och det enda du visar är badkläder (plus en svart klänning).
  Kanske är det för varmt för att vara mannekäng? Hade nog räckt med en halv väska med kläder och skor för några dagar i Mexiko.

  1. Lars skriver:

   Men låt henne packa vad hon vill ha ha 🙂

  1. petra skriver:

   Men snälla Johanna hon packade väl inte för din skull?
   Hon kanske har haft användning för vartenda plagg.
   Det har ju du ingen aning om.

 3. Herregud så genialt, hvorfor har jeg ikke tenkt på det før? Det er jo som du sier perfekt på stranden når man må følge med på barna og ikke kan sitte med nesa i en bok! Takk for tips 🙂

  1. O skriver:

   Eh, lite efter?

   1. LJ skriver:

    Är du 5 år, O?

 4. Mia skriver:

  Ett konstruktivt tipps för att din blogg ska kännas mer personlig utan att bli privat. Du nämner ofta att du tycker om att lösa och läser mycket. Ändå känns ofta dina inlägg om läsning som namedropping. Det skulle vara roligt om du ibland reflekterade lite över de böcker du säger att du läst. Du behöver ju inte recensera men skriv någonting om varför du tycker boken var bra/dålig, vad du fick ut av att läsa den, vad du lärt dig, aha-upplevelser, etc. Eftersom inläggen alltid saknar vidareutveckling undrar jag ofta om du verkligen läser böckerna eller om det är ett spel för galleriet för att få dig att verka mer intellektuell och väga upp din utbildning.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..