Mexico

När jag slog upp ögonen imorse insåg jag att just det, jag är ju hos Fanny! Klev upp, gick in till hennes rum och sa godmorgon. Vi hann knappt prata igår för jag kom hit sent och somnade direkt. Fanny gjorde tonfiskröra till frukost och så drack vi kaffe och gick igenom livets status. Det känns fantastiskt att få vara här. Ni få stå ut med förre inlägg under semestern (vilket det redan är) men i augusti blir allt som vanligt igen. Eller vanligt och vanligt, det konmer att hända en sak med bloggen under hösten. 

Väldigt spännnade! 


Ha en härlig dag :- ) 

 1. Vet att jag är sjukt sent ute men SHIT vad inspirerande ditt avsnitt i Revärvet var Isabella! Hade tidigare bara hört ditt tidigare avsnitt i värvet (vilket också var väldigt bra), men du är så klok.

 2. sofia skriver:

  Vad underbart du ser ut att ha det! Och spännande med bloggen; ka jag gissa –> Video content varje dag kanske? Men sluta inte att blogga, tänk pa alla oss som ”smygläser din blogg” pa arbetstid, inte sa smart att titta pa video alltid 😉

  Kram

 3. Merce skriver:

  Älskar Mexico 🤗🌸.

 4. Clara skriver:

  Någon mer än jag som tycker att instastory snuttarna som Bella lägger upp är urfjantiga och fjortis?

  1. Personligen har det skadat mitt förtroende för henne som en seriös affärskvinna.

   1. No skriver:

    Du tror inte att man kan vara både och? Tråkigt i sådana fall…

   1. Emelie skriver:

    Vilken tur då att hon inte lever på ditt ”förtroende” för henne som seriös affärskvinna. Har inte ens sett de videosnuttarna men fan vad ni klagar på allt som går att klaga, hon får väl bete sig hur hon vill så länge det inte är någon annan som tar skada. Ska hon vara urseriös dygnet runt bara för att hon råkar driva företag? Herregud.

  1. Siri skriver:

   Ja de har fått mig att tycka att hon verkar väldigt barnslig och skrytig på ett mer uppenbart sätt. Den med bilarna där hon säger att hon fått två bilar efter skilsmässan va bara för mkt.

  1. No skriver:

   Det är väl fantastiskt att kunna fjanta runt lite!! 😀 det gör nog många bara att de är för fega för att visa andra 😉 man är väl aldrig för gammal för att ”leka”?

  1. Maja skriver:

   Visst är det fjortis-beteende. Gapflabben SKÄR milt sagt i mina öron.

 5. Ha en fantastisk semester 😀 Har du provat ‘kedjetäcke’ eller liknande? Jag älskar mitt 😀 Mitt 10kgs börjar dock bli för lätt (ska få ett tyngre) har du inte provat så testa, hjärnan varvar ner lättare (för mig iaf) Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..