Trädgårdshäng 

Vi har haft en härlig morgon ute i trädgården. Det är en lyx att kunna gå ut i gräset. Nu väntar lek och lunch hos några vänner. Vi hörs sen!


Klänning & Other Stories

 1. Åh kjære vene. Isabella har skrevet før at en fotograf kommer forbi. Sikkert Emma som er Content ansvarlig. Vedkommende kommer bare, tar bilder og går, eller så tar venner bilder, Odd tok bilder, ect.. men ofte ser man at Isabella tar bildene selv, Feks seneste innlegg hvor det ikke er noen bilder av Isabella i helfigur. Eller søndag, ingen bilder av Isabella i det hele tatt. Upersonligheten i bloggen tror jeg stammer fra at det er nok mye Isabella beskytter barna sine for. Alt som tidligere var ”nært.” Er i endring. Det er en ny fase for hele familien, og vil gjerne minne om at det kun er kort tid siden en skilsmisse forelå, og nå må hun og familien få plass. Godt gjort at hun blogger i det hele tatt, det blir nok bare litt overflatisk nå frem til situasjonen får stabilisert seg, og alle faller til ro i den nye situasjonen. Slutt å spekuler i alt, vær så snill. Hadde deres beste venn skilt seg ville dere aldri snakket slik, og jeg vil gjerne minne om at det er frivillig å klikke seg inn her. Slutt å være slemme mot en jente dere ikke kjenner!!!

  Alt godt fra Oslo Isabella! Kjør venstrefil og lev, elsk, spis sjokolade og pust <3 alt blir så bra <3

  1. D skriver:

   Vad fin kommentar <3<3 Så borde alla tänka!

 2. Sofia skriver:

  Åh jag gillar ju dig men detta inlägg blev jag nästan lite ledsen över..😔 Är det någon med er i trädgården och ska få fina ”lekbilder”? Vart tar barnen vägen när du ska ta ”modebilder” mitt i er fina förmiddag? Sorry, men dessa tre bilder kändes bara….. krystat..😔 Är allt buisness?

  1. Tora skriver:

   Håller, varför en outfit bild mitt i allt?

  1. Malin skriver:

   Grattis! Du kan inte ha mycket att bekymra dig över i livet om du blir ledsen över att Isabella Löwengrip lägger upp några bilder på sig och sina barn. Du vet väl ingenting om deras situation och hur barnen mår? Och är du medveten om att det tar typ fem sekunder att ta en stillbild som den på Isabella? Du klarar dig nog utan terapi ska du se, Isabellas barn blir nog inte traumatiserade av att bli fotade i trädgården med sin mamma.

   1. Sofia skriver:

    Nä jag har inte det… så därför skriver jag så här.
    Har jag rätt att tycka som jag vill?

    Gillar Isabella som sagt.., tycker hon är jättecool. Bilderna blev bara lite mycket för mig. Vem är du att bestämma hur jag ska tycka och skriva? Är det någon som ska reagera så är det väl Isabella?

  1. Jello skriver:

   Sofia – jag fick samma reaktion men valde att inte skriva något för att inte bli påhoppad.

  1. Sia skriver:

   Tyvärr är det så… hoppas hon inte är så knäpp att redan nu visa upp sin nya framför sin barn!!!

  1. Kattis skriver:

   Om du blir ledsen över att någon är med dom i trädgården så kanske du ska söka hjälp? Låter jättemärkligt att reagera så kraftigt på något sånt, något som inte ens borde röra dig i ryggen. Och hur lång tid tror du det tar att knäppa av några modebilder som du kallar det?

   1. Sofia skriver:

    Vi tänker olika helt enkelt. Jo…, borde kanske söka hjälp. Kanske du kan hjälpa mig?😉😘

   1. D skriver:

    Skulle hon inte ha skrivit/länkat vart klänningen kom från skulle nog flera ha frågat!

 3. Hanna skriver:

  Har båda barnen ännu blöja?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..