ANNONS

Sommarlov

/

Vi har en liten tradition i vår familj och det är att man får en sommarpresent när man går på sommarlov. Efter hämtning idag och vi hade kramat alla fantastiska förskollärare hejdå, åkte jag och barnen till leksaksbutiken i centrum. Gillis och Sally fick välja en leksak var och dom tog uppdraget på stort allvar och funderade länge länge. Tillslut valde Gillis en Blixten McQueen lastbil och Sally valde ett leksak man kunde rita på. Efter det blev det en jordgubbssmoothie på Joe & The Juice. 


Det är mysigt att umgås med barnen själv. När man är två jämt blir det lätt att de vuxna pratar om vuxensaker. Nu är det ju jag som pratar med Gillis och Sally bara och jag får ta del av deras värld på ett helt nytt sätt. Det är riktigt ljuvligt. 


När vi kom hem och skulle laga middag fick vi spontanbesök av granne Michaela och barnen så vi körde fredagsmys ihop hela gänget. Fyra gosiga barn i soffan är inte helt fel. Nattningen blev inte förens 20.00 men jag tänkte att det kan vara skönt att skjuta på allt en timma nu under sommarlovet. Chansen att man får sova till sju blir nämligen stor då. Gillis och Sally är lediga fram till 7 augusti och tills dess har Odd och jag de varannan vecka. Egentligen rullar vi tre dygn men eftersom det är sommar kändes det lättare att ha veckovis om man vill åka bort. Det blir dock en lugn semester för min del främst på hemmaplan (när jag har barnen). Jag ser fram emot dagsutflykter och bada här på ön!

Nu väntar läsning från nya soffan. Jag har mycket att plöja, svårt att veta var jag ska börja. Återkommer med mina semesterböcker :- )

91
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00