ANNONS

Frukost på Kronans

/

Imorse hade Löwengrip Care & Color ett frukostevent tillsammans med Mastercard hos Kronans Apotek. Vi befann oss i Moodgallerian och det blev som vanligt lyckat. Jag älskar att träffa våra kunder och lyssna in åsikter och idéer. Information är A och O. Vikten av information är något som jag verkligen tog med mig från Petter Stordalens bok Min Hemlighet som jag läste för 1,5 år sedan. Jag tog åt mig av hans tankesätt och har jobbat efter det. I praktiken för LCC handlar det mycket om inställning till kritik och feedback, allt vi lyssnar in på golven måste upp i organisationen. Informationsflödet får aldrig stanna.

Klänning Ganni, skärp Massimo Dutti och skor Stinaa J. I handen håller jag vår volymspray All Time High och solskyddsoljan Protect My body. Jag smörjde benen med den imorse trots att jag ska vara inomhus, huden får en sådan fin lyster.

64
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00