ANNONS

Ingen PMS-medicin

/

– I samarbete med Natural Cycles –

Ni som följt mig under en lång tid vet att jag tack vare Natural Cycles har stenkoll på min cykel. Det har gjort det enklare för mig att planera semestrar och resor med allt vad det innebär. Med hjälp av termometern och appen behöver jag aldrig bli överraskad av mensen vilket i alla fall jag tycker är ganska skönt. Jag vet alltid vad som är på gång och hur jag kommer att må. På tal om måendet har jag slutat med min PMS-medicin Premalex efter skilsmässan, jag känner mig lyckligare överlag så jag behöver dom inte. Det hade mycket med livssituationen. Det räcker med att jag ser i NC-appen när PMS:n är på gång och har det i åtanke. Visst är det lite tyngre dom dagarna, men inte så tungt att medicinen behövs.

Nu har Natural Cycles ett sommarerbjudande till er som vill prova. Med av koden Isabella får du för 590 kronor 1 års prenumeration, en basaltermometer (värde 199 kronor) samt tamponger (från Durex) och probiotiska tamponger (från Ellen) till ett värde av ca 267 kronor :- )

– I samarbete med Natural Cycles –

118
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00