Photoshoot i Spanien

De som jobbar med Flattered är i Spanien den här veckan och besöker fabrikerna där alla vår skor tillverkas. De har även Photoshoot för den kommande vår- och sommarkollektion 2018. Det är smått galet att sommaren 2017 knappt har börjat och redan håller man i modebranschen på att plåta inför sommaren 2018. Hur som helst är det ett stort team på plats nere i Spanien för att rodda med den här plåtningen. Förutom Gustav och Emma från Flattered har vi även flugit in en fotograf från Barcelona, modell från London, hår och make up-artist från Madrid samt en videofotograf från Sverige, puh! Men allt är för att det ska bli så bra som det bara går och då är mina kollegor väldigt picky kring team.

Det ska bli kul att se resultatet. Jag är verkligen stolt över Flattered och det fokus de har i sitt arbete. Det är verkligen fördelaktigt att alla bolag delar kontor för vi kan hjälpas åt över ”gränserna”. Förresten så har Flattered en stor sommarea just nu.

Nu ska jag hämta barnen!

 1. Sara skriver:

  Så synd att ni valde en väldigt smal modell, precis som alla andra. Jag bojkottar Flattered (trots väldigt sugen, jag har blivit mer bekväm över åren och det är svårt att hitta snygga men samtidigt bekväma skor!) tills ni inför variation på modellerna. Alla kroppar är vackra och ska representeras.

 2. ida skriver:

  Något att tänka på inför nästa plåtning är att ha en modell med normal kroppsform.
  Inte skelett/modell.
  Det är kunderna ni ska nå ut till, inte förstå-sig-påarna som tror att modellen sa vara skelett.

  1. Emma skriver:

   Varför kallar du andra människor skelett för? En rejäl förolämpning. Precis som att vi inte ska säga tjockis etc så ska man inte kalla någon skelett. Vad har hänt med människors samvete? Tänk om du hade varit henne och läst att någon kallat dig för skelett, inte så kul va

 3. J skriver:

  Ett svar till er som väljer att sätta på er offerkoftan pga att ni är smala och känner ett personligt påhopp.

  De som påpekar den smala modellen menar att samhället och medier enbart väljer smala människor att fronta sina varumärken. De är besvikna över att inte se mångfald.
  Detta förstör självbilden för många människor, kvinnor som män.
  Ja alla har olika kroppar, men det finns bara en kroppstyp i reklam, medier som anses som accepterad.

  Håller med om miljön, detta är inte ett hållbart arbetssätt för att värna om miljön.

 4. Annica skriver:

  Jag brukar inte kritisera Bella, men jag blir så besviken på att ni måste använda en sådan jättesmal modell. Och det gäller dessutom skor!! Varför måste hon vara så smal för?
  Ni har så många unga tjejer som ni är förebilder till. Vad säger detta då?
  Tur att jag är en ”gammal kärring” på 39 och inte bryr mig så mycket om vad andra tycker om mig, men detta gjorde mig så besviken!

  1. S skriver:

   Varför skulle hon inte få vara smal? 🙂 Finns smala människor överallt. Alla ser olika ut.

 5. Malin skriver:

  Modellen är skitsnygg! Alla som klagar kan ju sluta trycka en påse chips och rycka upp er! Modellen är säkert tusen ggr lyckligare än vad ni är 👍

  1. N skriver:

   Varför trycka ner åt andra hållet? Måste det vara antigen eller? Modellen är supersnygg och det är säkerligen dem som trycker en påse chips också.

  1. sofia skriver:

   Konstig ide du har om folk som tar upp frågan om kroppsideal. Alla som tycker till om dessa frågor trycker inte i sig chips och vältrar sig i självömkan. Kommentarerna om vikten handlar inte om avund utan om trötthet. Det är många som är trötta på att kvinnokroppen ska passa in i en viss, oftast för trång, mall. Jag är väldigt hälsomedveten själv och antar att väldigt många som skriver här också är det. Huruvida modellen är lyckligare eller inte kan jag inte säga, men väldigt poänglöst argument.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..