ANNONS

Photoshoot i Spanien

/

De som jobbar med Flattered är i Spanien den här veckan och besöker fabrikerna där alla vår skor tillverkas. De har även Photoshoot för den kommande vår- och sommarkollektion 2018. Det är smått galet att sommaren 2017 knappt har börjat och redan håller man i modebranschen på att plåta inför sommaren 2018. Hur som helst är det ett stort team på plats nere i Spanien för att rodda med den här plåtningen. Förutom Gustav och Emma från Flattered har vi även flugit in en fotograf från Barcelona, modell från London, hår och make up-artist från Madrid samt en videofotograf från Sverige, puh! Men allt är för att det ska bli så bra som det bara går och då är mina kollegor väldigt picky kring team.

Det ska bli kul att se resultatet. Jag är verkligen stolt över Flattered och det fokus de har i sitt arbete. Det är verkligen fördelaktigt att alla bolag delar kontor för vi kan hjälpas åt över ”gränserna”. Förresten så har Flattered en stor sommarea just nu.

Nu ska jag hämta barnen!

79
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00