ANNONS

Vegansko och broccolibiff

/

Det har varit ett litet lugnare tempo för mig idag. Väldigt skönt. Mycket saker inom varje bolag men roliga saker. Nya produkter, nya roller och löneförhandlingar. Man får skylla sig själv lite när man har skrivit mycket om hur man ska löneförhandla, men samtidigt tycker jag att det är roligt när kollegorna vässar sina tekniker. Jag blir ju stolt i slutändan. Jag har nog en liten annan syn på anställa en den klassiska chefen. Min ursprungskänsla är att jag är tacksam över att alla är här om dagarna, att gänget väljer just vår arbetsplats av alla tusentals.

Dessutom vill jag att alla ska se oss som en språngbräda eller trampolin i sin egen karriär. Jag menar inte att jag vill att någon ska sluta, det är inte det. Jag menar att jag vet att det är en liten sannolikhet att de anställda stannar här i 30 år. Därför vill jag att man ska maxa sin tid här, lär sig av oss (rätt kunniga) ägare, din närmsta chef. Dra nytta av vårt kontaktnät och hitta en mentor, listan kan göras lång. Jag vill lyfta alla som jobbar med mig och vara en positiv del i karriären att minnas tillbaka till.

Min högra hand roddar inför Almedalen nästa vecka

Hos Flattered visas det upp en vegan vänlig stövel inför i höst. Det är svårt att göra en sko utan skinn men som ändå andas på samma sätt. Vi hade en intern här i ett år som endast jobbade med det. Nu är skon klar och vi är väldigt stolta.

Jag har en tendens att fastna i matrutiner ibland. 2-3 luncher i veckan blir denna från Lilla Ekot på Riddargatan. Broccoli och parmesan-biff med sötpotatis och örtdipp. Såååå gott!

Nya prover från fabriken kom även under förmiddagen. Här är vår kommande Protein & Texture serie i två olika dofter. Att få första prover efter en brief är bland det bästa som finns inom mitt jobb i LCC. Allt man har haft i tanken – Kommer nu som en produkt. Det kan gå hur som helst!

99
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00