ANNONS

Att pyssla

/

Jag gick från jobbet vid klockan tre idag, hämtade barnen som satt i sandlådan på förskolan och lekte ihop. Dom hade varit på utflykt idag så de pratade i munn på varandra när allt skulle återges, väldigt gulligt. Vi lekte ute ett tag innan det var dags för middag. Sedan gjorde vi armband i mängder:

Mina två 

Det är rejält avkopplade att sitta och pyssla ihop. Vi brukar varva pärlor, antingen på snöre eller platta som vi sedan stryker på. Vi leker med lera, vi färglägger målarböcker och grejar med klistermärken. Tipsa gärna om annat vi kan göra som fungerar för en 2 och 3 åring :- ) 


Det är något annat att natta när man inte har barnen på heltid. Tidigare kunde jag bli sååå frustrerad när läggningen drog ut på tiden, men efter separationen har den stunden blivit något annat. Vi läser länge, pratar om tankarna som dyker upp från läsningen eller så berättar jag sagor.  Det är inte lika stressigt att ”dom ska sova” utan jag njuter av stunden.

156
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00