Två veckor kvar

Det är bara två veckor som återstår innan semestern för min del och det är inte vilka två veckor som helst. Det är många spännande möten samt interna möten på LCC och Löwengrip Invest innan alla går på semester. Flera av kollegorna har sin sista dag arbetsdag på fredag och då är det alltid viktigt att vi har allt klart så att verksamheten rullar på som vanligt under juli. Jag vill att alla ska kunna känna att de är helt lediga på sin semester. Nästa vecka är det ju Almedalen och där väntar både en rad olika panelsamtal och luncher med flera företagsledare. Bland annat ska jag träffa Petter Stordalen på tisdag. Jag och mitt team åker till Visby på måndag och stannar till torsdag kväll. Kul!

Från ljusa kläder i Italien till svart i storstan. Byxorna är från Stylein och toppen från Ahlvar. (adlinks)

Skorna är från Stinaa J 

På kontoret startade jag mitt mötesmaraton med produktmöte med Hannah.

Roligt att se Sun Care i Plaza Kvinna. Just nu får man LCC:s läppbalsam med SPF i på köpet på vår sida när man köper solprodukter för minst 349 kr.

Herregud som jag längtar efter Advanced Skincare. Nu blir det lunch med fokus på AI.

 1. M skriver:

  Stordalen intresserar mig inte ett dugg!
  Däremot hans fru som är läkare , forskare och kämpar med sin dödliga sjukdom !
  För mig är hon är riktig power women ! Att överhuvud ha ett så positiv inställning till livet när man med stor sannolikhet kommer att dö inom en snar tid är otroligt! En vacker kvinna som är otroligt smart , pengar i överflöd som hon själv sagt( pengar ger ej lycka) hög utbildning och engagerar sig i miljön otroligt mycket och samtidigt kämpar för att överleva !!! Det är otroligt mäktigt och beundransvärt att den kvinnan orkar med allt.

 2. Malin skriver:

  Jag har själv mina barn varannan vecka. Måndag till måndag, lämnar på skolan och han hämtar och tvärt om. Detta innebär att en frukost ute med en väninna kan jag ha varje måndag om jag vill. Fundera på den ni 😜

 3. Mycket snygga byxor, jag har dom i vitt!

 4. Nina skriver:

  Typiskt kvinnor. Attackera och tro att man vet vad som är bäst för andras barn. Menar, innan du sätter dig ner här för att spotta negativt ur dig. Så tänk, logiskt. Fråga istället för Att påpeka då vi inte vet 1/4 av det som pågår bakom skärmen. Att man är offentlig betyder inte att man är mottaglig för idioter och dryga dömande kommentarer! Skäms på er..

  1. C skriver:

   Nej Tack och lov vet vi inte vad som händer bakom skärmen in the real life !
   Spännande och se vem av de som vill tjäna en hacka och prata ut m pressen om skilsmässan ! Gissar på Bella som redan släppt små ledtrådar om hennes fd ” olyckliga … ett äktenskap som hon ej var lycklig i 🤔🤔🤔🤔

 5. Moa skriver:

  J förstår inte vad du menar med din kommentar, den är väldigt omogen. Alla har rätt att uttrycka sin åsikt här som många gör tyvärr på negativa sätt oftast:( men jag skrattar inte åt dina åsikter så om du inte har något vettigt och moget att komma med så kommentera inte alls.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..