ANNONS

Två veckor kvar

/

Det är bara två veckor som återstår innan semestern för min del och det är inte vilka två veckor som helst. Det är många spännande möten samt interna möten på LCC och Löwengrip Invest innan alla går på semester. Flera av kollegorna har sin sista dag arbetsdag på fredag och då är det alltid viktigt att vi har allt klart så att verksamheten rullar på som vanligt under juli. Jag vill att alla ska kunna känna att de är helt lediga på sin semester. Nästa vecka är det ju Almedalen och där väntar både en rad olika panelsamtal och luncher med flera företagsledare. Bland annat ska jag träffa Petter Stordalen på tisdag. Jag och mitt team åker till Visby på måndag och stannar till torsdag kväll. Kul!

Från ljusa kläder i Italien till svart i storstan. Byxorna är från Stylein och toppen från Ahlvar. (adlinks)

Skorna är från Stinaa J 

På kontoret startade jag mitt mötesmaraton med produktmöte med Hannah.

Roligt att se Sun Care i Plaza Kvinna. Just nu får man LCC:s läppbalsam med SPF i på köpet på vår sida när man köper solprodukter för minst 349 kr.

Herregud som jag längtar efter Advanced Skincare. Nu blir det lunch med fokus på AI.

100
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00