Frukost med Sheila 

Imorse träffade jag Sheila för frukost på Haymarket, det är en sådan fin miljö där. Vi beställde in kaffe, avokadotoast, yoghurt och gröt. Vi pratade livet och allt vad det innebär. Sedan promenerade vi Kungsgatan ner mot respektive kontor. Idag har jag en spännande tisdag. Det är många möten kring en global beauty e-handel som Pingis och jag blir delägare i och som lanseras i höst. 


Nu är jag minst sagt redo för dagen!

 1. Bella, vi älskar att ha dig här hos oss. Hoppas att vi ses snart igen!

  Kram / Team HAY

 2. Ann skriver:

  Många kvinnor nuförtiden har inte modersinstinkten helt enkelt.. Känns inte normalt att vilja lämna sina små barn då mycket.. Enligt studier som gjorts är det inte alls bra för anknytningen.

  1. nina skriver:

   @Ann L.Ä.G.G. N.E.R.

  1. Emma skriver:

   Inte alla vill vara hemmafruar heller.

 3. Sofie skriver:

  Förstår inte hur vissa människor här är uppfostrade. Ni påstår att Bella är en dålig mamma , undrar hur bra er mamma är isåfall som inte verkar ha uppfostrat sina barn att vara snäll och trevlig mot andra människor.

  1. E skriver:

   +1

  1. Polly skriver:

   Eller så har man lärt sig kritiskt tänkande 😱

   1. Fast kritiskt tänkande är en sak. Ni kan inte alltid komma dragandes med det kortet. Att säga att hon är en dålig mamma det är inte kritik utan det är elakt! Att säga att hon är för smal, för tjock, för glad, för ytlig, är ensam för lite, reser i fel kläder, och då vidare..det är ouppfostrat.
    Så om du tycker att kommentarerna om att hon är en dålig mamma är att tänka kritiskt då är du ouppfostrad.
    Att kritisera konstruktivt, tex om LCCs miljötänk osv, det är en sak. Men personliga påhopp och elakheter det är inte att tänka konstruktivt, det är att vars ouppfostrad och elak. Jag önskar att era mammor kunde gå in och gå läsa hur ni skriver (lite som när Assholes online Linnea hänger ut sviniga människor) jag tror nämligen inte att era mammor hade varit jätte stolts över hur ni beter er på internet. Vissa av er är säkert trevliga personer i vardagliga situationer, men vissa här inne har verkligen noll förståelse för att det sitter en verklig människa bakom denna blogg som har känslor precis som alla andra. Shame on you.

  1. Emma skriver:

   Bästa kommentaren !!!

 4. Karin skriver:

  Sorgligt med kvinnor som inte stöttar andra kvinnor.
  Hoppas att du hade en bra frukost Bella!

 5. Ser gott ut! Hehe vad är det vita ”molnet” under avokadon? 😁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..