Bye bye Ischia

Jag kommer gärna tillbaka för det är en fantastisk liten ö i Italien men tre dygn är rätt lagom. Nu saknar jag barndagar och jobbtempot!

Skjorta och byxor Zara. Väska Lara Bohinc och klackar Henry Kole, (adlink).  Jag gillar att resa i klackar men det gäller att hitta skor som är bekväma. Henry Kole och Stinaa J har blivit två favoritmärken.


Solglasögon Nividas, (adlink). Vi hörs i Sverige igen.

 1. Bella har varit på semester med Randy Goldberg

 2. M skriver:

  EMI, fortfarande ENBART spekulationer Odd och orsaken till deras skilsmässa. Pinsamt och patetiskt att ens bry sig då det är en privatsak och ingenting annat. Självklart ska man inte håna och sprida dynga om någon av barnens föräldrar och JA eftersom att de har offentliga föräldrar så har det med barnen att göra.

 3. Emi skriver:

  My…det är inte skit..all information kommer från bloggen,det var bara repris.
  varför kvinnor ska bli belastade med all skit??
  Mina kommentarer har ingenting med barnen att göra!!!!!

  1. M skriver:

   Att kalla en pappa som tar hand om sina små barn för nanny är JÄKLIGT lågt och säger mer om dig än om honom!

 4. K skriver:

  Klart Isabella har rätt att ta med sig vem hon vill vart hon vill. Angår ju ingen annan faktiskt. Hon är nog en väldigt sexuell varelse och det är klart att man vill umgås med det motsatta könet när man mår dåligt och har sårat hjärta. Kan säkert vara den bästa medicinen på kort sikt. Men mer diskret kan man ju vara. Barnen kommer ju säkerligen att läsa detta när det är äldre. Tror också att Isabella och Odd är båda lite omogna. Inte mogna nog att vårda ett äktenskap. Hoppas att Isabella fick njuta ordentligt.

  1. Tove skriver:

   Haha! Nyfiken på varför tror du hon ”är en väldigt sexuell varelse”? 😛

 5. Vilka fina dagar du verkar ha haft! Och visst är det märkligt, hur mycket jag än älskar att resa så är det ändå en otroligt skön känsla att komma hem.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..