ANNONS

Tankar från Italien

/

Imorgon åker jag hem. Det har varit fina dagar, jag känner mig väldigt glad. Inte bara på grund av att det är härligt här utan att jag haft tid att reflektera och försöka landa i allt. Jag vet att bilderna som jag har lagt upp visar lättsamma stunder men det ni inte ser är alla tillfällen som jag ger till att reflektera kring vad jag uppskattar i mitt liv. Vad jag mår bra av. Att ta det svåra livet ger och låta det bli en vägvisare till att fokusera mer på allt som är vackert, givande och positivt. Jag känner såklart en enorm saknad mot mina barn och jag ser så mycket fram att ha mina dagar med dom. Vi har pratat via FaceTime och även om det inte är samma som att träffas fylldes jag av lycka. Jag är tacksam för att jag vet att Odd under sina dagar ger dom all den kärlek bara han kan ge till dom. Det känns tryggt att även om vi har skilt oss så enas vi kring kärleken mot barnen.

Utöver barnen som är det viktigaste för mig har jag insett vilken otrolig resa jag har framför mig karriärsmässigt. Jag har så fantastiska bolag som jag jobbar i och med och får träffa människor som inspirerar mig på djupet varje dag. Snart kommer jag vara tillbaka i Stockholm mer redo och motiverad än någonsin att skapa det absolut bästa jag kan i alla de delar av mitt liv som jag värderar mest. Dessutom tänker jag passa på att fortsätta vara tacksam för att jag har allt jag har. Jag är också tacksam för att ni är med mig här och ni (ni vet vilka ni är) ger mig styrka med era uppmuntrande fina kommentarer. Min lärdom från resan är att i allt som är tufft och utmanande finns bra saker att hämta.

Baddräkt & Other Stories (adlink)

Klänning & Other Stories. Dålig bild men jag älskar den. Leisure men ändå fin. (adlink)


Vi åt lunch på ett hotell som heter Eden. Ett fantastiskt ställe som jag rekommenderar. Man kan bara komma dit genom en privat båttur som även ger otroliga vyer. Helt klart värt ett besök. Nu väntar resans sista middag, kram på er vi hörs imorgon!

147
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00