Tankar från Italien

Imorgon åker jag hem. Det har varit fina dagar, jag känner mig väldigt glad. Inte bara på grund av att det är härligt här utan att jag haft tid att reflektera och försöka landa i allt. Jag vet att bilderna som jag har lagt upp visar lättsamma stunder men det ni inte ser är alla tillfällen som jag ger till att reflektera kring vad jag uppskattar i mitt liv. Vad jag mår bra av. Att ta det svåra livet ger och låta det bli en vägvisare till att fokusera mer på allt som är vackert, givande och positivt. Jag känner såklart en enorm saknad mot mina barn och jag ser så mycket fram att ha mina dagar med dom. Vi har pratat via FaceTime och även om det inte är samma som att träffas fylldes jag av lycka. Jag är tacksam för att jag vet att Odd under sina dagar ger dom all den kärlek bara han kan ge till dom. Det känns tryggt att även om vi har skilt oss så enas vi kring kärleken mot barnen.

Utöver barnen som är det viktigaste för mig har jag insett vilken otrolig resa jag har framför mig karriärsmässigt. Jag har så fantastiska bolag som jag jobbar i och med och får träffa människor som inspirerar mig på djupet varje dag. Snart kommer jag vara tillbaka i Stockholm mer redo och motiverad än någonsin att skapa det absolut bästa jag kan i alla de delar av mitt liv som jag värderar mest. Dessutom tänker jag passa på att fortsätta vara tacksam för att jag har allt jag har. Jag är också tacksam för att ni är med mig här och ni (ni vet vilka ni är) ger mig styrka med era uppmuntrande fina kommentarer. Min lärdom från resan är att i allt som är tufft och utmanande finns bra saker att hämta.

Baddräkt & Other Stories (adlink)

Klänning & Other Stories. Dålig bild men jag älskar den. Leisure men ändå fin. (adlink)


Vi åt lunch på ett hotell som heter Eden. Ett fantastiskt ställe som jag rekommenderar. Man kan bara komma dit genom en privat båttur som även ger otroliga vyer. Helt klart värt ett besök. Nu väntar resans sista middag, kram på er vi hörs imorgon!

 1. Hanna skriver:

  ALL ALL ALL lycka till dig. Du är helt fenomenal – jag tror tyvärr att du får negativa kommentarer från vissa för att många kvinnor ”lär sig” vid ganska tidig ålder att hitta anledningar att kritisera andra kvinnor. Fortsätt vara exakt så beundransvärd som du är!

 2. Adela skriver:

  Jisses. Jag låg just o läste kommentarerna på detta fantastiska inlägg. Sorgligt. Men så kom just på att jag själv hade kunnat uttrycka mig så där plumpt när jag var tonåring. Så där ursäktade jag nog hälften av personerna bakom. Men ni andra som är 18+, Pinsamt. Väx upp o håll er borta från tangenterna till den dan ni själva levt o gått igenom livets med- o motgångar!
  Viva Italia o Alla oss starka kvinnor <3

 3. Anonym skriver:

  Roligt att du avslöjade i instagram vem ditt sällskap var, en amerikansk kille randy Goldberg. Men du var snabb att tog bort, varför du inte står för det och istället tog bort?

  Det är bäst att lägga kort på bordet och var ärlig mot dig själv.

  1. Naia skriver:

   Hon har ingen skyldighet att lägga några kort på bordet.

 4. ellen skriver:

  Badar du någonsin något eller är de bara poser på bryggan? Har inte sett dig i vatten på någon bild alls vad jag vill minnas. Bara en undran, en del gillar ju inte att bada.. jag gör de inte. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..