Ingen sill och nubbe 

Ni undrar vem som tar alla bilder på mig här borta:


Näe hehe :- )

Jag har en vän med mig men som inte vill vara med på bild. Igår åt vi middag på hotellets ena restaurang, det är otroligt vackra miljöer. Det blev ingen sill och nubbe men däremot pasta i stora lass.

Jag hade på mig en guldig klänning från & Other Stories men den var rejält svårfotad i mörkret. Nu väntar läsning vid poolen!

 1. Snälla ni! Jag är helt säker på att Bellas resevän är än karl för hans röst fångades på en av hennes Instastories, vilket var lite roligt.
  Jag tror nämligen att det är hennes kära assistent.

 2. Det är en man som hon reser med, på en av hennes instadirekt stories hörs det att den som filmar har en mansröst.

  1. Sofie skriver:

   Hörs tydligt ja, hon är definitivt där med en kille.

 3. Anette skriver:

  Herregud låt människan vara och skaffa er ett eget liv!!

 4. För er som inte vet… Om man reser mycket så finns en VIP avdelning på Arlanda där man får vara ifred. Andra rutiner än vid vanligt resande. ANDRA avgångar… Låt henne vara och njuta på semestern med vem det än är!!! Odd har ju redan hoppat offentligt i fel ”postlåda”. SLUTA VARA SÅ ELAKA VI ORKAR INTE LÄSA ERA ANMÄLNINGSBARA KOMMENTARER. SKAFFA ER ETT LIV. DET BÄSTA SLUTA LÄS BLOGGEN OCH FÖRSTÖR FÖR OSS ANDRA. INGEN HAR REDOVISNINGSPLIKT. HON ÖPPNAR SITT LIV PÅ SITT SÄTT. SLUTA ALLA NU!!!! JAG HOPPAS ATT DU HAR NJUTIT FÖR FULLT MED DITT SÄLLSKAP VARFÖR VARA ENSAM NÄR MAN KAN HA TREVLIGT. LIVET GÅR INTE I REPRIS SÅ DET GÄLLER ATT TA VARJE GULDKORN OCH NJUTA.

  1. Sanne skriver:

   Herregud så du skriker, Katrin. Håller med om att det är väldigt näsvisa frågor som är ”over the top” och inte alls ok, men de är inte alls anmälningsbara, det är bara bullshit. De har dessutom lästs och godkänts av en moderator. Och folk som skriker i versaler är precis lika jobbiga som övernyfikna skvallertanter.

 5. Ha det så jävla gött alltså 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..