Midsommar 

Idag är det midsommar och det är min första utan barnen. Det är otroligt blandade känslor just nu. Jag pendlar mellan stick i bröstet och längtan att få vila ut. Vi får se hur mycket jag uppdaterar under helgen, dagarna kommer minst sagt lägligt. Ni får ha en fantastisk midsommar och njuta av grodans dans kring midsommarstången och jordgubbstårta.


Skjorta World Market Sthlm, kjol NA-KD och klackar Henry Kole. (adlinks)

Nu åker jag till Italien!

 1. Gud va fantastisk vacker du är!! Njut av lite återhämtning och vila. Barnen finns där när du kommer hem igen. Om inte du tar hand om dig själv, så är det svårt att ta hand om barnen. Tar orken slut, så måste man få vila och vi gör alla de på vårt eget sätt. Få inte dåligt samvete. Vi kan inte alltid vara starka och pigga, vi är människor! Du är så vis och klok och du lär mig massvis varje dag med dina peppande och ärliga ord. Hoppas helgen ger dig de du behöver så du är redo för nya tag när du kommer hem! Stor kram.

 2. Helen skriver:

  Istället för att flyga hela tiden hade kunnat vila upp dej hemma antigen i lägenheten eller någonstans i sverige eller hos mamma . Måste allt vara så lyxigt hela tiden, det är väl inte att leva som en ekomista. Vet mycket väl att du har råd men det är inte särskilt miljövänligt ditt levnadsätt, du borde tänka lite framåt framallt på dina barn. Hoppas att du kan besvara detta vore intressant att höra hur du tänker.

  1. Kia skriver:

   Jaa vem har Blondinbella blivit……nyrik som köper lycka!?

 3. K skriver:

  Ha en riktigt skön Midsommar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..