Italiensk midsommar 

… Blev faktiskt inte helt fel!


Linne FWSS, shorts Gant, skor Stinaa J och väska Lara Bohinc. (adlink)

Hoppas att Sverige bjöd på sol 🙂

 1. Det ser helt fantastiskt ut! Dit måste jag åka någon gång, så vackert 😄 Njut ordentligt nu! 🎀

 2. Din skjorta!! Älska! Var är den ifrån?

 3. Karina skriver:

  Du borde köpa båt!? =)

 4. Lotta skriver:

  Väljer man en så här romantisk plats att resa till med bästa väninnan? Och Isabella strålar av kärlek knappt man kan tro att hon genomgår en mer eller mindre uppslitande skilsmässa. (För det är väl de flesta skilsmässor trots allt). Gissar att Odd kommer bli den huvudansvarige föräldern vad gäller barnens framtid. Han ger ett lugnt och stabilt intryck. Ordningsam. Isabella har inte TIDEN för det med sitt kringflackande liv. Att umgås med sina barn några fåtal timmar hit eller tid när det passar är inte tillräckligt. Och trösta sig själv med att ge barnen presenter till förbannelse.

  1. E skriver:

   Fast de umgås med barnen lika mycket. De har tre dagar. Båda jobba så de är på förskola. Isabella jobbar lite mer de dagar hon inte har barnen. Det har stått typ sjuttioelva gånger i bloggen vid det här laget. Sluta hitta på.
   Dessutom är det väl jättebra om hon är nykär. Kul för henne liksom. De har ju separerat och ska skilja sig vilket Isabella redan har sagt att hon har hunnit bearbeta en tid innan de berättade det offentligt. Träffar hon någon som gör henne glad så är det väl bara bra. Det finns ingen regel som säger att man måste sitta ensam och gråta. Enligt media har ju Odd redan gått vidare dessutom.

  1. K skriver:

   Håller med. Isabella verkar inte ha den mognaden alls.

   1. Ella skriver:

    Fyfan vad elaka folk är

  1. Tove skriver:

   Odd har bekräftat att han dejtar nya sen länge, Bella dejtar antagligen också någon ny, och detta betyder tydligen att Bella är en oengagerad förälder, men Odd är fortsatt en bra och stabil förälder? Hur går resonemanget ihop?

   Eller bytte du ämne från mya kärlekar till föräldraskap mitt i texten?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..